Мешканці Дубнівської просять запустити нову маршрутку

06 Січня 2017, 11:06
2046

Лучани, які проживають у районі вулиці Дубнівської, скаржаться на відсутність транспортного сполучення з проспектом Відродження.

Про це йдеться у петиції, зареєстрованій Мирославою Безушкевич на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Обидві міські маршрутки, які їздять вулицею Дубнівською (№№ 1 та 30), прямують звідти у центр міста. Якщо ж людям потрібно добратися на проспект Відродження, вони змушені робити пересадку біля автозаводу.

У зв’язку з цим авторка петиції пропонує створити новий маршрут, який курсував би вулицями Дубнівська, Рівненська, Відродження, Карбишева. Така маршрутка зменшила б навантаження на інші маршрути та дозволила б людям зекономити час і гроші.

Якщо ви підтримуєте таку ініціативу, підписатися під нею можна протягом 14 днів. Для того, що петицію розглянули в Луцькій міськраді, вона має зібрати 300 підписів.

Коментарі
09 Січня 2017, 10:44
Цілком підтримую петицію М. Безушкевич - в обов'язковому порядку потрібно відкрити маршрут з вулиці Дубнівської на проспект Відродження, адже, діти не можуть вранці вчасно дістатися на навчання в правознавчий ліцей, а дорослі на роботу. Нехай "слуги народу", в новому році, переформатуються і почнуть думати за народ та його проблеми, а то тільки "кормлять" народ, на сесіях, "пустопорожніми" обіцянками про те, що вони "забезпечать добробут" народу. Але, крім, реального "пустослів'я", - практично, дбати за народ вони не спішать... ХРИСТОС НАРОДИВСЯ!!! СЛАВІМО ЙОГО!!!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром