ТОП-9 найпопулярніших новин Району

04 Січня 2017, 18:31
4147

Вже більше року перше гіперлокальне інтернет-видання Район.Луцьк щодня забезпечує лучан оперативною, цікавою та актуальною інформацією.

За цей час журналісти видання написали сотні матеріалів, які часто викликали не тільки зацікавленість, а й дискусії серед читачів.

Підводячи підсумки 2016 року, що минув Район.Луцьк вирішив продемонструвати, які новини цікавили лучан найбільше, які теми спричинили море переглядів та це більше емоцій серед наших улюблених читачів.

Голі дівчата та юнак зробили непристойну фотосесію на фоні СНУ

Отож, перше місце і пік популярності з незліченною кількістю переглядів та не менш вражаючою сумою коментарів набрала новина про… Ні-ні, не про включення гарячої води. Найбільше нашим читачам сподобалася, або ж обурила їх непристойна світлина, яку зробили на фоні головного корпусу Східноєвропейського університету імені Лесі Українки. Лучани активно коментували, засуджували, жартували, а дехто пожалів, що не був присутнім на фотосесії.


 

Дивовижна нічна гроза у Луцьку  

Почесне друге місце виборола не менш цікава новина, у якій ми зібрали враження користувачів соцмереж про дивовижну нічну грозу у Луцьку. Жителі міста активно поширювали та переглядали новину, аби подивитися на вражаючі довготривалі блискавки, які більше притаманні тропічним країнам.


 

Луганські переселенці створили у Луцьку «Inner spaсe» – місце нестандартного відпочинку

 «Призове» третє місце дісталося новині про незвичайний заклад, де можна приємно провести час, відпочити або просто попрацювати – «Inner spaсe». Такий простір для творчості, розвитку та креативу відкрився у місті завдяки подружжю Марини та Кирила Ткачових. Молода сім’я приїхала на Волинь з окупованого Луганська півтора року тому і вирішила, що варто зробити щось цікаве та незвичайне на новій батьківщині.


 

Гордіюк: сталася серйозна ДТП

Четверте місце. Не менший ажіотаж та шок викликала у лучан новина про аварію, яка сталася на вулиці Домни Гордіюк. Рухаючись по вулиці Гордіюк, маршрутка № 31 здійснювала поворот наліво на вулицю Кравчука. Назустріч по вулиці Гордіюк рухався Opel Vivaro, який зіткнувся з боковою частиною маршрутки в момент її повороту. У результаті ДТП – близько 10 потерпілих госпіталізовано в лікарню.


 

У Луцьку обирають найкращу будку для безпритульних песиків

Новині про конкурс серед школярів на найкращу будку для безпритульних песиків дісталося п’яте місце. Переможця інтернет-голосування визначали за кількістю вподобань на фото, отож діти просто «підірвали» наш сайт, віддаючи свої голоси та агітуючи своїх знайомих це робити.


 

Один день із життя луцьких патрульних

«Лаври» шостого місця лучани віддали фоторепортажу, у якому ми відправилися разом із новоспеченими патрульними проводити патрулювання містом та ловити порушників громадського порядку. Разом з копами, які пропрацювали місяць, ми виписували штрафи, стежили за дотриманням правил ПДР та пізнали всі особливості роботи патрульних.


 

Побили хлопчика, який продає браслети

Ще нижче у списку, але тим не менше з вражаючою кількістю переглядів, на сьомому місці розмістилася новина про побиття маленького бізнесмена Адама Шевчука. Хлопець став відомим своєю підприємницькою діяльністю – продавав плетені браслети, які робив власноруч.


 

На Волі пролунав потужний вибух

Восьме місце та шалену кількість переглядів та  репостів отримала новина, у якій ми розповіли лучанам про потужний вибух біля нічного клубу «Opera». Як розповіли тоді очевидці, епіцентр вибуху трапився на парковці, внаслідок чого пошкодились щонайменше чотири авто. Найбільше зовнішніх ушкоджень зазнав автомобіль «Лексус». В салоні автівки спрацювала подушка безпеки. Через вибух у кількох автомобілів спустили колеса.


 

Біля «Там-Таму» сталася масова бійка

На передостанньому дев’ятому місці розмістилася новина про масову бійку на проспекті Соборності.  Участь в побоїщі взяли хлопці віком від 15 до 18 років. Вони влаштували «розбірки» прямісінько на тротуарі. Юнаків було близько 30 чоловік. Перехожі просто спостерігали за тим, як діти «товчуть одне одному пики». Поліцію ніхто не викликав. Натомість, приїхали невідомі (люди старшого віку, що представилися родичами потерпілих) та забрали «лежачих» в машину. Варто наголосити, що «швидку» теж ніхто не викликав.


 

Світлана КИРИЛОВА

Коментарі
06 Січня 2017, 00:41
О знову Свередюк.)
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024