За подвійне вбивство волинянин отримав 13 років в’язниці

04 Січня 2017, 10:27
2058 Джерело: sich.zp.ua

Мешканця селища Торчин Луцького району визнали винним у скоєнні умисного вбивства з хуліганських мотивів та умисного вбивства з метою приховання іншого злочину.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Волинської області.

Події відбували 19 липня 2013 року. Четверо мешканців селища Торчин, в тому числі обвинувачений, поїхали відпочивати у село Затурці. Відпочинок полягав у розпиванні алкоголю, тож до вечора компанія добряче сп’яніла.

Коли молодики поверталися додому, хтось із приятелів запропонував 22-річному хлопцеві скупатися у місцевому ставку. Той погодився, хоч і казав, що не вміє плавати. В цей час до компанії приєднався старший чоловік – знайомий обвинуваченого.

Обвинувачений забрався у воду до хлопця, який не вмів плавати, й почав занурювати його голову у воду – «жартував». Коли той втомився і хотів вибратися на берег, зловмисник відштовхнув його на глибину. Хлопець пішов під воду, а вбивця ніяк йому не допоміг.

Старший чоловік, який приєднався до компанії, звинуватив обвинуваченого в убивстві. За це він поплатився життям – убивця втопив і його. Інші свідки втекли з місця події.

Зловмисник не визнавав своєї вини у скоєному, проте на основі усіх зібраних доказів Ковельський міськрайонний суд визнав його винним та призначив йому покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром