Луцька гімназія співпрацюватиме з ізраїльською школою

03 Січня 2017, 15:36
1970 Джерело: lutskrada.gov.ua

Луцька гімназія № 4 імені Модеста Левицького активно розвиває міжнародне співробітництво.

У вівторок, 3 січня, до Луцька завітали представники середньої школи міста Ібілін (Держава Ізраїль), які висловили бажання співпраюцвати з гімназією. Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради

У рамках візиту відбулася зустріч міського голови Миколи Романюка, його заступника Андрія Киці, начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Віри Куркової з директором середньої школи міста Ібілін (Ізраїль) Хайєм Сохіль, учителем релігій отцем Дімітрієм, учителем англійської мови Нелі Самра.

Микола Романюк наголосив, що співпраця між двома навчальними закладами принесе лише користь. На його переконання, педагогічний колектив гімназії № 4 імені Модеста Левицького має багато напрацювань, якими готовий поділитися. Також він впевнений, що і нам є чому повчитися у ізраїльських колег. Міський голова зауважив, що у співпраці з закордонними партнерами основний акцент робиться на обмін молоддю, аби наші діти мали можливість вивчати нові традиції та кращі практики.

Директор гімназії № 4 Олександр Мишковець розповів, що сьогодні на засіданні педагогічної ради підписано договір про співпрацю між двома навчальними закладами. Документ розрахований на п'ять років. За його словами, нині ведеться обговорення основних напрямків співпраці.

Хай Сохіль, директор середньої школи міста Ібілін розповів, що йому приємно знову бути у Луцьку, адже перший раз він тут побував під час фестивалю «Поліське літо з фольклором». За його словами, співпраця буде цікава для обох сторін.

Також директор ізраїльської школи зазначив, що гімназія № 4 прогресивно працює у багатьох напрямках. Зокрема, його зацікавила проектна діяльність. Він повідомив, що ізраїльська сторона готова прийняти наших педагогів та учнів для обміну досвідом.

Наприкінці зустрічі Микола Романюк висловив сподівання на спільну взаємовигідну співпрацю.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром