Соборності: пам’ятник Степану Бандері не переноситимуть від РАЦСу

03 Січня 2017, 13:17
2329

За словами владців, конкурс на встановлення пам’ятника Бандері на проспекті Соборності провели законно і уже зробили постамент та виготовляють скульптурну частину монумента.

Нагадаємо, на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрували звернення, у якому стверджували, що що біля РАЦСу має бути пам’ятник, який символізує почуття любові, злагоди та щастя. Відповідно пам’ятник Бандері повинен стояти в іншому місці.

Петиція набрала більше трьохсот голосів, тому її зобов’язалися розглянути у міськраді.

У відповіді з підписом першого заступника міського голови Тараса Яковлева запевнили, що процедура проведення конкурсу на встановлення пам’ятника Степану Бандері на проспекті Соборності відбулася відповідно до чинного законодавства та була схвалена на архітектурно-містобудівній раді. Наразі уже спорудили постамент пам’ятника, а також рішенням міської ради виділили кошти на виготовлення скульптурної частини пам’ятника.

У зв’язку з цим наголосили, що немає підстав для проведення процедури оголошення повторного конкурсу на ідею спорудження пам’ятника Степану Бандері в іншій частині міста.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром