Луцький перевізник «закриває очі» на порушення водіями правил дорожнього руху

03 Січня 2017, 11:46
1998

Пасажири повинні робити зауваження водієві лише після зупинки автобуса та не відволікати його під час руху.

Таку відповідь дали Ользі Дорошенко у Луцькій міській раді на звернення стосовно хамства водія маршрутного таксі №47, якого вона попросила покласти слухавку під час руху автобуса. Документи жінка опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

Найбільше лучанку обурив факт, що перевізник «закриває очі» на порушення водієм правил дорожнього руху.

«Це шо-то! Пасажири (зокрема, я) повинні робити зауваження водієві після зупинки (а якщо раптом ця зупинка буде в стовп чи кювет?), не відволікати водія під час руху тощо. А водій - уніманіє! – «обмежити та скоротити службові розмови по мобільному телефону». Обмежити! Нічо, шо це пряме порушення Правил дорожнього руху?! А особисті, значить, можна вести без обмежень?!», – обурюється Ольга Дорошенко.

Пропонуємо ознайомитися з повним текстом відповіді, наданої Луцькою міською радою:


Коментарі
04 Січня 2017, 13:23
щеб написали &quot;Ходи пішки&quot; - так це ж Лучан посилати так попривикали.<br/>Лучанці заяву в поліцію написати б, тут у даному випадку звернутися може в продовж 6 місяців, щоб водія до адмін. відповідальності. <br/>якщо поліція мовчатиме, тоді н...ра тії &quot;граблі&quot; з реформами. М-да.
04 Січня 2017, 13:28
... доречі &quot;Нагадаємо, перевізники вимагають підвищення вартості квитка у маршрутках Луцька до 5 гривень вже під час найближчого засідання виконкому. У випадку відмови – обіцяють зупинити роботу усього транспорту у той же день, що може спричинити в місті транспортний колапс.<br/><br/>Зі слів Тараса Яковлева, лучани мають платити за те, щоб послуга надавалась якісно та безпечно.&quot;
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром