Понад 50 тисяч лучан безкоштовно користуються громадським транспортом

02 Січня 2017, 15:19
1950

Послугами громадського транспорту в Луцьку безкоштовно користуються близько 55 тисяч мешканців міста.

Про це розповів заступник луцького міського голови Тарас Яковлев в ефірі програми «Відкрите місто», – пише видання «Волинь24».

Заступник луцького мера зазначив, що безкоштовний проїзд пільговиків обходиться місту в 34 мільйони гривень.

«Це 55 тисяч людей, які мають право на безкоштовний проїзд у Луцьку. Здебільшого це пенсіонери, які їздять тролейбусами. Якби вони їздили ще й маршрутками – було б 50 мільйонів. Я вважаю, що для міста з населенням 200 тисяч безкоштовно возити 55 тисяч – трішки занадто. Це величезне навантаження. І в мене виникають сумніви з приводу доцільності такого процесу. Без образ для людей пенсійного віку, звичайно, що ви потребуєте соціального захисту», – пояснив Яковлев.

Також він додав, що було б добре, якби містам дали можливість відкоригувати ту частину пільговиків, які користуються транспортом безкоштовно і з’ясувати, кому справді потрібні ці пільги, а хто може обійтися без них.

Коментарі
03 Січня 2017, 23:40
Ну ти Яковлєв і погана людина. У мене пенсія 1300 за 45 років трудового стажу на заводі.Квартира вартує 2500,якби не субсидія я б її ніколи не заплатила.Ліки 500 грн на місяць,скажи,як жити? Що мені їсти.Я ще працювала,але мене скортили на роботі,бо я пенсіонерка.а хто сидить на групі і працює,то цим можна. Дай пільгу ветеранам праці, які мають 40 років стажу.Я виплтила стільки податків, а заробили жебрацьку пенсію.А хто працював 5 і 15 років має більшу мене пенсію.Чого їздять ці,які мають куплені групи,вони не пенсіонери, а мають групи, ще працюють і їздять безкоштовно.Ви у міській раді понадавали їм книжечок і їздять молоді здорові безкоштовноюЗа що? Багатодітні родини, понароджували по 10 , а ми повинні їх утримувати.Вони на дітей по 5 тисяч одержують і безкоштовно їздять по Україні.Добийте уже нас і все,витравіть. А ти Яковлєв старий не будеш,видно?Але старість неминуча затям собі.Краще групи інвалідності перевірте,пересадіть цих хабарників-лікарів і наведіть порядок.90 проц. груп фальшиві.Хворим не дають, а здоровим,хто заплатить більше.Псіхам по 2 пенсії платите за що? Здоровий бугай,глушить водку,гасає по селі, а його мати одержує на нього 3 тисячі.Це нормально?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром