Луцьк, 11 червня: небезпечні тролейбуси, ДТП та сусідські спори

11 Червня 2015, 23:03
2099

Головне у Луцьку за четвер

Близько 10 ранку на перехресті вулиць Московської та Козакова у Луцьку сталася ДТП. Водій автомобіля Mercedes-Benz, що рухався вулицею Козакова в напрямку вулиці Мазепи, не встежив за дорожньою обстановкою та не надав перевагу в русі автомобілю Renault Kangoo, що рухався головною дорогою (вулиця Московська). В результаті ДТП госпіталізований один із водіїв.

Після обіду маршрутка збила дев’ятирічну дівчинку, яка переходила дорогу поза пішохідним переходом. Внаслідок ДТП школярка отримала тілесні ушкодження, після огляду лікарів її відпустили додому.

Земельна комісія розглянула сусідські спори на вулиці Ломоносова 52. Мова йшла про 80 кв. метрів комунальної землі. Сусіди з’ясувують хто неправомірно встановив межі ділянки під час приватизації землі. Проте комісія вирішила надати 80 кв. м. землі одному із позивачів (громадянину Терещуку), та порекомендувала сусідам судитись і надалі.

Спеціальна комісія Луцької міської ради ухвалила рішення призупинити скандальне будівництво на Стрілецькій, 27. Там забудовник зводить багатоповерхівку і доводить законність своїх дій, а мешканці сусіднього будинку стверджують, що на тому місці має бути спортивний майданчик і погрожують відстоювати свої інтереси навіть з вилами. 

Журналісти сьогодні виявили, що Луцьком їздить тролейбус (маршрутом № 2), у салоні якого стирчать електричні дроти. А директор ЛПЕ Ігор Домбік відмовився коментувати ситуацію.

«Луцькводоканал» хоче залучити 25 мільйонів доларів субкредиту Міжнародного банку реконструкції та розвитку для впровадження інвестиційного проекту реконструкції та модернізації системи водопостачання та водовідведення Луцька. Це питання буде винесене на чергове засідання сесії ЛМР.
 

Картину дня за матеріалами волинських ЗМІ склав Андрій Герасимчук

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром