У Луцьку вшанували пенсіонерів

02 Жовтня 2015, 10:30
1880

У територіальному центрі соціального обслуговування міста Луцька відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.

Людей поважного віку зі святом привітали заступник міського голови Лариса Соколовська та директор терцентру Галина Шатецька, - пише прес-служба Луцької міської ради. 

Галина Шатецька у своєму виступі зазначила, що вже 20-й рік поспіль, 1 жовтня у терцентрі вшановують людей мудрих та багатих літами. За її словами, 4039 осіб обслуговуються у терцентрі, 2835 із них люди похилого віку. На святковий вогник запрошено 50 людей пенсійного віку. Це люди , які найбільше потребують уваги, милосердя. Всі вони хочуть доброти, щоб хтось поспівчував, вислухав.

«Мені випала велика честь сьогодні зустрітися з вами. Я не вважаю ваш вік похилим, скоріше він є поважним. Бо це той вік, коли люди досягли певної мудрості, виростили дітей, посадили дерево, досягли певних висот, і сьогодні ми можемо впевнено сказати, що здійснилося те, до чого прагнули. Перш за все, бажаю вам миру, бо найбільше нещастя, яке сьогодні сталося – це війна. Моя мама має 84 роки і часто на святах вона бажала іншим миру. Я тоді ще іронізувала й казала, де в нас може взятися війна. Але сталося те, чого ніхто не чекав. Тому миру, миру і миру. З нагоди сьогоднішнього дня бажаю, щоб ніхто з вас не хворів, минали простуди. І щоб ви жили довго-довго, до вас дослухалися молодші. Гарного спілкування вам сьогодні, натхнення, теплої зими, всього хорошого в житті. Вітаю від імені міської ради. Вважаю, що ви те покоління, яке є натхненником для молодих», - сказала Лариса Соколовська.

Учасникам урочистостей були вручені продуктові набори, які придбали за кошти міського бюджету. Аматори сцени Будинку культури мікрорайону Вересневе подарували літнім людям пісенні дарунки.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром