Незаконні гральні заклади продовжують працювати під іншою назвою

26 Грудня 2016, 15:08
2061

У місті планують врегулювати питання з незаконним гральним бізнесом і вияснити у правоохоронців, які заходи вживають для ліквідації ігрових клубів.

Про це йшлося у понеділок, 26 грудня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Нагадаємо, представники громадської організації «Цивільний корпус «Азов Волині» влаштовували своєрідні розвідки з виявлення нелегальних ігрових клубів. Зокрема, виявили, що дві третини від усіх таких закладів складають ігрові клуби «В мережі».

Депутат міськради Микола Собуцький зауважив, що ці заклади і надалі працюють. Між тим, у клубах «В мережі», змінили назву, проте остаточно не закрили. За словами Миколи Собуцького, у подібних закладах не лише порушують режим роботи, а й незаконно розливають спиртні напої відвідувачам, щоб ті лишили у закладі більшу виручку.

Попри явні порушення, гральні клуби, які офіційно заборонені в Україні, продовжують функціонувати. Здебільшого їх розміщують у спальних районах міста. У зв’язку з цим, під час одного із засідань сесії міськради депутат запропонував створити робочу групу, у яку увійшли б представники поліції, депутатів та активістів цивільного корпусу «Азов».

Члени робочої групи повинні були б запобігати незаконному бізнесу. Втім, така пропозиція не знайшла підтримки. Тому обранець громади пропонує заслухати звіт начальника поліції щодо цього питання під час сесії міськради, щоб дізнатися, як наразі у місті борються із незаконними гральними закладами.

Оксана ВЛАСЮК

Коментарі
26 Грудня 2016, 17:54
Чим займаються контролюючі органи, поліція.влада?
26 Грудня 2016, 18:36
Їх тільки сліпий не помічає.Графіка роботи немає,вікна обклеєні плівкою.В мережі та під державні лотереї.Логічно,лотереї продають в маленькому куточку,в супермаркетах.А площа в багато квадратів явно обходиться орендарю не дешево,как наприклад,як їхати до Там тама,біля світ іграшок
27 Грудня 2016, 00:22
Були "В мережі"-переіменували в "Спортлото"і функціонують далі
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром