Судили дівчину, яка жорстоко знущалася над кошеням

22 Грудня 2016, 09:25
2210

Любов Таропіна, учасниця скандального відео, на якому були зафіксовані картини знущання над кошеням, отримала два роки умовно.

Про це у Facebook повідомила директор КП «Ласка» Дана Новарчук.

Вона пише, що Любов Таропіна визнала свою вину по всіх пунктах обвинувачення та отримала два роки умовно. Іншого учасника знущань, Юрія Гнатюка, ще не судили. Наразі він проходить судово-медичну експертизу, яка має встановити, чи був хлопець дієздатним у момент скоєння злочину.

Нагадаємо, 19 вересня соцмережі сколихнуло відео на якому хлопець та дівчина усіляко експериментують над кошеням. Вони запихали його в пральну машину, морозильну камеру, духовку, при цьому радісно коментуючи свої дії.

Згодом виявилось, що дівчина – переселенка з Луганська. До того ж, «зірка» соцмереж виявилась прихильницею так званого «русского міра», що й демонструвала у Instagram.

Пізніше дівчина попросила вибачення у всіх, кого розгнівала своїм відео. Крім того, Любов Таропіна написала, що всі фото, на яких є фрагменти символіки Новоросії, – це просто «тролінг».

Інший учасник відео, Юрій Гнатюк, на запитання, для чого тоді запихав кошеня в морозильну камеру і пральну машинку, відповів - щоб провчити, бо він «гадив».

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром