40 квартал: буде новий парк

30 Вересня 2015, 10:14
3043

У районі вулиць Конякіна-Гордіюк відкриють парк.

Про це стало відомо на сесії міської ради 30 вересня.

Депутат Павло Данильчук заявив, що рішення щодо надання дозволу комунальному підприємству «Парки та сквери» на розроблення документації постійно відтерміновують, бо є зацікавленні депутати.

«Щодо цієї зеленої зони була найбільш конфліктна ситуація. Звичайно, певним депутатам не вигідно зробити там парк, бо у них свої плани на цю територію. У нас це передостання сесія, але відповідаймо за свої слова. Потрібно надати дозвіл, щоб «Парки та сквери» почали працювати і могли визначити межі парку».

Народний обранець Андрій Осіпов також виступив за прийняття рішення.

«Чи потрібен там парк? Так, однозначно. Я хотів би, щоб не було захисту корпоративних інтересів, голосуйте за зелену зону. Треба розв’язати це питання, бо соромно, що його стільки виносять».

Депутат Сергій Сівак сказав, що побувавши на громадських зборах, побачив, що жителі вулиць Конякіна-Гордіюк хочуть зберегти цю відпочинкову зону.

«Це не тільки бажання жителів Конякіна-Гордіюк, то буде ще одна окраса міста. Він слугуватиме нам, нашим внукам, дітям».

Рішення прийнято. То ж тепер комунальне підприємство «Парки та сквери» встановлюватиме межі земельних ділянок парку.

Нагадаємо, що Луцький домобудівельний комбінат, що поблизу майбутнього парку будує житловий будинок, готовий навести порядок у частині парку, як тільки будуть визначені його межі.
 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром