Хто з місцевих депутатів приховує свої доходи

30 Вересня 2015, 10:00
2420

Активісти громадського руху ЧЕСНО проаналізували декларації депутатів Луцької міської ради та визначили найзаможніших обранців громади.

Представники руху подали інформаційні запити до Луцької міської ради з проханням надати їм копії декларацій про доходи. Як з’ясувалось деякі депутати вирішили не афішувати свої статки.

Серед них опинилися Олександр Мегеровський, Роман Бондарук, Володимир Никитюк, Іван Смоленг, Юрій Вега, Олександр Пилипович, Катерина Мельник, Юрій Вега, Сергій Волик, Роман Романюк, Олександр Семенюк та Євгеній Ткачук.

Серед тих депутатів, що таки опублікували декларацію, найбільше доходу у 2014 році у сумі майже 3 мільйони гривень отримав Валерій Бондарук. На другому місті опинився Андрій Козюра, який заробив більше 1 млн. гривень. Третім став Микола Дендіберін з доходом у розмірі 920 тисяч гривень. Віктор Ящук з доходом у 897 тисяч розташувався на четвертому місці. Останньою у топ-5 за доходами стала Олена Голєва – 754 тисячі. Варто зауважити, що представниця Європейської партії України є за статками найбагатшою обранецею громади. Вона разом із сім’єю володіє часткою швейної фабрики "Волинь" та іншими підприємствами загальною вартістю майже 45 мільйонів гривень, нерухомістю загальною площею 8 тисяч кв.м та шістьма земельними ділянками площею 8,7 гектарів. 

Дев’ятеро депутатів згідно з декларацією взагалі не мають власного житла серед них Андрій Козюра, Степан Цимбалюк, Руслан Ніколайчук, Наталія Бунда, Тетяна Дементьєва, Антон Сосновський, Віктор Ящук, Ігор Поліщук та Андрій Разумовський. Двоє з цієї дев’ятки минулого року не заробили жодної копійки, ними виявилися  Руслан Ніколайчук та Антон Сосновський.

Цікаво, що до списку "безхатченків" потрапив і Андрій Разумовський, який володіє будівельню компанією.


 

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром