Автор ідеї нового логотипу міста відповів на критику міського управління туризму

15 Грудня 2016, 13:06
2651

Микола Жичук, автор ідеї нового логотипу та бренду Луцька, відповів на критику начальника управління туризму та промоції Луцька Наталії Бунди.

Відповідь він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Сучасний логотип Луцька – ні про що», – маркетолог Микола Жичук

«Розголос в соціальних мережах показав важливість питання. Дякую Наталії Бунді за оперативну відповідь. Радує, що відповідальні люди не сидять склавши руки. Погоджуюсь, що обговорення має бути публічне, а реалізовувати проект мають професіонали. Я глибоко переконаний, що Луцьк – чудове місто, що має величезні перспективи для розвитку! І кожен повинен якісно та професійно виконувати свої обов'язки», – пише чоловік.

Проте у Миколи Жичука виник ряд питань стосовно критики розробленого ним бренду та оцінки існуючого логотипу.

«Якщо існуючий логотип Луцька хвалять - хто і де? Якщо він входить в десятку найкращих - дайте пруфлінк. Хто обирав? За якими параметрами? Якщо чесно, в ньому порушені закони композиції та типографіки. Хоча ідея ок і має право на життя. Хто з європейських маркетологів та дизайнерів давав оцінку? Імена в студію. Яка аналітика була проведена? Сегментація туристів/цільової аудиторії? Головні меседжі? Чому існують лінки на сторінки неіснуючих сайтів Луцька? Чому не проводиться робота з вікіресурсами? Чому не проводиться моніторинг інформаційного поля Луцька? Чому немає спільних проектів з Google Україна, як це реалізовано в Франківську?», – запитує маркетолог.

Нагадаємо, начальник управління туризму та промоції Луцька Наталія Бунда підтримала ініціативність лучан, однак стверджує, що перед тим, як презентувати новий логотип міста, його авторам варто було б порадитись із фахівцями.

Коментарі
15 Грудня 2016, 16:43
Бомбитпукан
15 Грудня 2016, 22:33
Як вже дістало це: &quot;Які ЄВРОПЕЙСЬКІ дизайнери це оцінювали?&quot;!!! Плазуни безхребетні: якщо оцінка - то обов'язково європейська!.. А своїх авторитетних думок немає?!.. Обов'язково має бути думка &quot;шляхтича з Європи&quot;?!..<br/>(А лошотип на стаканчику на фотощрафії - геть нікчемний, як на мене!)
15 Грудня 2016, 22:41
Який стаканчик, такий і логотип.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром