Відомий луцький скульптор Микола Головань йде на вибори разом з Оленою Голєвою

29 Вересня 2015, 13:15
2115

До Луцька завітав лідер Європейської партії України Микола Катеринчук, який розповів про намір його політичної сили брати участь у місцевих виборах на Волині.

За словами політика, минуло надто багато часу з того моменту, коли існуюча влада намагається довести громадянам, що Революція гідності була недаремною.

«У підсвідомості кожного чиновника досі живе не потреба у якісних змінах, а жага до наживи. Можна сказати, що правляча еліта зганьбила пам'ять тих, хто загинув на Майдані. Сьогодні уряд – це люди, яких об’єднує клептоманія та хабарництво, – переконаний Микола Катеринчук. – Я думаю, що місцеві вибори це прекрасна нагода, почати еволюційно якісні зміни у нашій країні. Європейська партія України вирішила йти не вибои, незважаючи на те, що був прийнятий абсолютно дискримінаційний закон про місцеві вибори». 

Микола Катеринчук зазначив, що Волинь загалом та Луцьк зокрема їхня партія вважає  форпостом демократичних змін та сподівається на підтримку волинян.

«У нас немає тих, хто може забезпечити грошима виборчу кампанію по всій Україні, тому ми розраховуємо лише на кандидатів, які можуть самі себе профінансувати. Ми висуваємось не по всій країні, вперше не йдемо у Києві», – розповів політик.

Під час прес-конференції стало також відомо, що від Європейської партії України на посаду Луцького міського голови балотуватиметься Олена Голєва.

«Вчора на партійній конференції ми прийняли рішення йти до облради та міськради. Хочу зауважити, що ми зібрали список з не надто відомих, але дуже компетентних людей: це місцеві фінансисти, юристи, медики, освітяни. Наприклад, серед наших партійців – відомий скульптор Микола Головань, який балотуватиметься до Луцької міської ради», – розповіла Олена Голєва.

Крім того, вона зазначила, що серед існуючих кандидатів у мери не виділяє якихось конкретних особистостей, як сильних конкурентів.

«Єдине, на чому хочу наголосити, людям не варто цілком довіряти соціології, потрібно думати головою», – переконана чинний депутат Луцької міської ради.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром