Розповіли, скільки людей травмувалося під час ожеледиці у Луцьку

09 Грудня 2016, 10:57
2229 Джерело: www.uezd.com.ua

За вчорашню добу у травмпункт звернулися аж  83 пацієнти, з яких 65 травмувалися на вулиці.  

Про це Район.Луцьк розповів заступник головного лікаря з медичної частини Луцької міської клінічної лікарні Володимир Шендибило.

«Із  83-х травмованих 29 звернулися  з переломами. 26 переломів сталося на вулиці.  П’ять чоловік госпіталізували в травматологічне відділення з переломами. Решті надали допомогу і відпустили додому на лікування під наглядом», – проінформував він.

За словами Володимира Шендибила, така кількість травм – значне перебільшення середнього показника травмованості у місті.

Нагадаємо, позаминулої доби  Луцьку травмувалося 49 лучан, 20 з яких отримали переломи.

Зауважимо, це було зумовлено несприятливими погодними умовами, зокрема раптовою ожеледицею, яка на кілька годин перетворила місто на справжній каток.

До слова, також 8 грудня у Луцьку та за його межами на деякий час паралізувало рух. Автобуси автостанції №1 не виходили на рейси через поганий стан доріг.

Світлана КИРИЛОВА

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром