Чорновола: навпроти дитячої поліклініки – небезпечний перехід

09 Грудня 2016, 10:23
2134 Джерело: 112.ua

На вулиці Чорновола, навпроти дитячої поліклініки, на дорозі намалювали зебру (пішохідний перехід), однак не встановили відповідного дорожнього знаку та не освітлили цю ділянку дороги.

У зв’язку із цим Сергій Гембік на сайті Єдиної системи місцевих петиції зареєстрував документ, у якому просить облаштувати пішохідний перехід відповідно до встановлених норм.

«Неодноразово особисто був свідком, коли пішохід йде по зебрі переконаний, що це «законний» пішохідний перехід, і навіть не підозрює, що він обдурений безвідповідальними за людське життя службами міста. Такий стан справ може призвести до трагічних наслідків. В зв'язку з цим прошу всіх учасників руху бути на цій ділянці дороги максимально уважними», – пише чоловік.

Лучанин звертається до керівництва міста з проханням провести службову перевірку, щоб встановити, з чиєї вини пішохідний перехід не обладнано належним чином.

«Вимагаю в найкоротші терміни привести його у відповідність до встановлених правил, аби зберегти життя та здоров'я всіх учасників руху», – підсумовує Сергій Гембік.

Усі небайдужі можуть підписати петицію протягом 14 днів. 

Коментарі
09 Грудня 2016, 12:33
тільки за
09 Грудня 2016, 12:40
Для того щоб був безпечний перехід потрібно зробити підземний перехід!!! Понатикали по всему місту світлофорів лежачих поліцейських вже неможливо їхати. Взагалі закрийте місто і ходіть всі пішки і тоді щось буде нетак.
09 Грудня 2016, 12:42
Всі пішохідні переходи небезпечні, деякі водії навіть незнають що це таке.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром