Краєвид на десерт: підбірка луцьких закладів із цікавим виглядом із вікна

08 Грудня 2016, 17:16
4470

Значно приємніше попивати запашний глінтвейн, ароматний чай чи каву, споглядаючи чудові краєвиди, спостерігаючи за перехожими чи милуючись природою нашого міста.
 
«Таблоїд Волині» вирішив підглянути, вигляд з вікон яких луцьких закладів радує око відвідувачів.
 
«Львівська майстерня шоколаду»          
 
Вікна цієї кав’ярні виходять на симпатичний сквер, розташований одразу за РАЦСом. Щоранку, смакуючи доброю кавою, можна спостерігати за дітлахами, які поспішають до школи, спортсменами на ранковій пробіжці та власниками гарних песиків на прогулянці. Ввечері ж за густими деревами можна заховатись від міського шуму.


«Вареники»
 
Вікна цього закладу, який знаходиться у ТЦ «Порт СІТІ», виходять на парковку торгового центру, за якою знаходиться проспект Соборності. Тож автолюбителі можуть не лише скуштувати апетитні українські страви, а й побачити, на яких автівках їздять лучани.


«СушиЯ»
 
Ресторація японської кухні знаходиться на останньому поверсі ЦУМу, тож з її вікон видно практично увесь центр міста. Особливо гарні краєвиди у вечірню пору, коли вмикаються ліхтарі та ілюмінація.


«Львівський штрудель»
 
Любителі посидіти та погомоніти за столиками на вулиці навіть у холодну пору можуть не відмовляти собі в такому задоволенні, відвідавши цю кав’ярню. Адже спеціальні засклені приміщення з обігрівачами та пледиками не дають змерзнути навіть коли земля вкрита снігом. Вид з вікон «Львівського штруделя» виходить на центральний вхід у парк, і хоча кав’ярня знаходиться на центральній вулиці міста, тут затишно і тихо.


«Bar 11»
 
З вікон нового креативного закладу на Волі можна побачити, наскільки рухливим є наше місто. Тут завжди людно: студенти біжать на пари, хтось поспішає на роботу, а хтось просто захоплюється шопінгом. Тож якщо ви любите спостерігати за перехожими – цей заклад стане вашим улюбленим.


«КухАрт»

Ця кав’ярня заховалася віддалік галасливої центральної дороги, тож не дивно, що тут досить затишно. Вікна закладу виходять на скверик навпроти гімназії № 4. Влітку та навесні доріжки до кав’ярні вкриваються барвистими квітами, восени – золотим килимком, а взимку за склом можна дивитися, як бавляться в сніжки учні, які не поспішають після уроків додому.  

 «Opera»
 
Краєвиди з вікон цього клубу вже давно облюбували романтики нашого міста. Тут перед вами відкривається гарна панорама міста, окутана природою. Особливо чудові краєвиди тут в пору, коли заходить сонце…

«Ring Cafe»
 
Влітку з балкону цього кафе відкривається чудовий вигляд на один з найдоглянутіших куточків нашого міста. А оскільки заклад працює цілодобово, то тут можна спостерігати і за сходом сонця, і за повільним настанням сутінків. Хоча взимку на балконі не дуже зручно сидіти, з вікон закладу вид не менш заворожуючий.


«Франс.уа»
 
Спостерігаючи за виглядом з вікон цієї кав’ярні, що на вулиці Лесі Українки, здається, ніби місто живе окремим життям. У стінах закладу – тихо і спокійно, а за склом метушаться перехожі. Проте ввечері вулиця поринає у казковий напівсон: все призупиняється, мерехтять вогники будинків і навколо пахне кавою… Гарно…


 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39