Бізнесмен іде в політику, щоб створити робочі місця*

28 Вересня 2015, 10:50
1933

Кандидат у депутати Сергій Рижков впевнений, що проблему безробіття у Луцьку можна вирішити.

Непересічний й харизматичний Сергій Рижков став відомим під час подій Майдану та війни на сході. Саме в цей період долучився до «Самооборони Волині», захопився волонтерською роботою, втілив низку унікальних проектів. Досвід підприємницької діяльності прагне використати на благо розвитку рідного міста, а саме – навести порядок на комунальних підприємствах, створити робочі місця, розвивати соціально відповідальний бізнес.

Основною проблемою міста Сергій вважає відсутність хороших керівників на комунальних  підприємствах і впевнений, що ці установи можуть працювати краще.

«Управління містом – це той самий менеджмент. Тому потрібно, щоб на посадах працювали нормальні менеджери. Це проблема в ста людях, на місце яких, впевнений, що можна знайти кращих. Бізнес заставляє йти вперед, дивитись вперед. Він змушує розібратись у всіх сферах і багато чому учить», – каже кандидат.

Свій досвід у підприємницькій діяльності Сергій готовий використати для розвитку міста:

«Я – бізнесмен і ставлю собі завдання створити робочі місця, як це не утопічно звучить. Основна наповнюючи складова бюджету міста – це податок з доходів фізичних осіб. Це близько 70 % всього бюджету».

Кандидат у депутати впевнений, що буде корисним луцькій громаді, адже знає, як забезпечити роботу кваліфікованих менеджерів-управлінців на комунальних підприємствах Луцька, вміє організувати зацікавлених людей, аби втілити суспільно важливий проект.  Та як бізнесмен працюватиме над  створенням робочих  місць.

Коментарі
28 Вересня 2015, 14:17
нормальні менеджери - це ті які зараз в луцьтепло у єрємєя також був цей вислів от вам і наслідки холодний луцьк без води і мабуть без тепла. отож робіть висновки нормальні менеджери
28 Вересня 2015, 15:03
Отака людина потрібна в раді. Людина яка чітко знає що хоче змінити, і знає як те змінювати буде!
28 Вересня 2015, 15:14
Люди, про що ви говорите, він свій бізнес до пуття не довів, то що можна про місто говорити?
28 Вересня 2015, 17:48
А на вокзалі в кіоску торгує військовою амуніцією та формою, патріот меценат і т.д. Ще той бізнесмен.
29 Вересня 2015, 12:33
чому не створювавти зараз робочі місця що я.ця заважають...А кіоск в якому працює одна людина це він вже вважає результатом))))
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром