Прилуцьке: учасників АТО привітали з днем Збройних сил

06 Грудня 2016, 09:36
1612 Джерело: lutskrada.gov.ua

На території Прилуцької сільської ради, яка об’єднує жителів сіл Прилуцьке, Дачне, Жабка і Сапогове, проживають 19 учасників бойових дій, які перебували у зоні проведення АТО.

Напередодні дня Збройних сил України їх привітали заступник міського голови Сергій Григоренко, директор департаменту соціальної політики міської ради Тетяна Книш та директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан. На зустріч, яка відбулася у стінах Прилуцької сільської ради, завітали військовослужбовці та їх рідні, – повідомляють на офіційній сторінці Луцької міської ради.


Сергій Григоренко зазначив, що у рамках співпраці між Луцькою міською радою і Прилуцькою сільською радою у 2017 році передбачено ремонт дороги на вулиці Богуна та відкриття відділення ЦНАПу у місцевому Будинку культури. Окрім цього, жителі сіл зможуть користуватися медичними послугами Луцької міської клінічної лікарні №2 та амбулаторією, яка незабаром відкриється на вулиці Наливайка, 6.

Окремо він акцентував на Програмі підтримки демобілізованих бійців АТО, дія якої поширюється і на учасників бойових дій, що мешкають на території Прилуцької сільської ради.

«Відтепер ви матимете такі ж права та пільги, які ми надаємо демобілізованим бійцям АТО, що проживають у Луцьку. Сподіваюся, це зміцнить нашу співпрацю та дасть можливість вам відчути її переваги», – наголосив Сергій Григоренко.

Директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан розповіла про роботу, яку проводять працівники центру із сім’ями учасників бойових дій за участю психологів, юристів та соціальних працівників. Особливу увагу приділяють дітям учасників АТО – для них проводять різноманітні майстер-класи, благодійні акції, ігри, перегляд мультфільмів та розважальні заходи.

Як вияв поваги з боку міської влади, напередодні дня Збройних сил України військовослужбовці отримали подарунки.





Голова Прилуцької сільської ради Валентин Арчибасов подякував за турботу і повагу до учасників АТО та їх родин, що проживають на території Прилуцької сільської ради.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром