Луцький «Укроп» назвав імена кандидатів до міської ради

27 Вересня 2015, 13:06
7641

Партія «Укроп» презентувала команду, яка балотуватиметься до місцевих рад на цьогорічних виборах.

Обласна та міська конференції пройшли з надзвичайним розмахом в суботу 26 вересня у Волинському обласному драмтеатрі.  

Як пише «Таблоїд Волині», біля входу у драмтеатр організатори встановили величезну «плазму», аби всі, кому не вдалося потрапити безпосередньо на подію, мали змогу спостерігати за представленням кандидатів. На екрані «на живо» транслювалася сцена театру.

Організація – на найвищому рівні: кілька «точок» для реєстрації, кожному гостю – «карта» розподілу місць та пакет із типовим набором сувенірів із символікою партії (кружка, ручка, блокнот, браслет, програма партії). Атмосферне доповнення – музика у виконанні оркестру.

«Укропна» стилістика дотримана в найменших деталях – від вишукано оформленої сцени до маленьких букетиків з гілочками зрозуміло якої рослинки.

Урочистості розпочалися державним гімном та хвилиною мовчання за загиблими українцями.

Затим на сцену запросили члена політради партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», засновника Фонду «Новий Луцьк» Ігоря Палицю.

«Не залежно від того, чи люди з грошима, чи без грошей, чи люди, які воювали, чи медичні працівники, чи вчителі, хто себе відчуває патріотом – це їхня партія, – запевнив Ігор Палиця. – Це – партія тих, хто хоче, щоб країна жила краще».

Ігор Палиця заявив, що погодився очолити списки і до Волинської обласної, і до Луцької міської ради, а також наголосив, чому важливо не просто отримати перемогу, а взяти у радах більшість.

«Я сьогодні задоволений, що працює закон, за яким 50% мита лишається у Волинській області, – зазначив Палиця. – Але яким чином ми зможемо контролювати митницю, не взявши контроль в обласній раді? Нам знову поставлять митника, який буде брати «на карман», завозити в Київ, розповідати про те, що знизилася показники і ми як депутати облради не будемо знати, який реальний стан справ. А взяти це під контроль можна тільки, якщо в облраді ми будемо мати контрольний пакет потужних депутатів, які не дозволять Києву нав’язувати чиновників».

Серед кандидатів, яких «УКРОП» пропонує волинянам обрати представниками в обласну раду – заступник голови Фонду «Новий Луцьк», депутат Луцької міської ради Ірина Констанкевич, екс-заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк, голова Спілки ветеранів Афганісчтану у Волинській області Григорій Павлович, волонтер благодійного фонду «Серця Волині» Галина Неспай, волинський бізнесмен Сергій Леонтьєв, директор Державного підприємства «Волиньторф» Іван Киричик, екс-начальник управління в справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Галина Карнаухова, заступник начальника управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Микола Томчук.

Є серед претендентів і волиняни із досвідом представницької роботи, зокрема, позафракційні депутати облради Віктор Карпук, Віктор Радчук, Яків Смокович та Любов Майко, депутат Любешівської райради Валентина Борисюк, Іваничівської – Сергій Недбайло, Турійської – Петро Сохацький, Ківерцівської – Людмила Тимощук, Володимир-Волинської міської ради – Василь Сусік.

Багато серед кандидатів і освітян: ректор Луцького національного технічного університету Петро Савчук та проректор ЛНТУ Ірина Вахович, декан інституту Економіки та менеджменту СНУ ім. Лесі Українки Любов Ліпич, завідувач кафедри практичної психології та безпеки життєдіяльності СНУ ім. Лесі Українки Мирослава Мушкевич. Із середовища медиків до Волиньради пропонують головного лікаря Рокинівської амбулаторії Людмилу Левчук, завідуючу відділенням Волинської обласної психлікарні в смт. ОликаМарію Любашевську, а від спорту – президента Федерації легкої атлетики Волинської області Володимир Рудюка.

Кандидатів в депутати до Луцької міської ради представив претендент на крісло міського голови Олександр Товстенюк.

«У кожному районі міста у нас є Офіс розвитку кварталу, – розповів Олександр Товстенюк. – Ми дуже ретельно відбирали людей, які там сьогодні працюють. Для цього опрацювали більше 130 резюме, провели більше 60 співбесід і вибрали 29 людей, які виконують цю роботу. Я переконаний, що члени нашої команди після того, як стануть депутатами міськради, будуть працювати саме в Офісах розвитку кварталу, і не лише під час сесій, а щодня – з понеділка до п’ятниці, з 9.00 до 18.00 люди зможуть знайти свого депутата».

Сімох керівників Офісів розвитку кварталу керівництво «УКРОПу» делегувало у луцькі депутати: Юлію Дацюк, Оксану Климець, Орисю Залевську, Катерину Матвійчук, Олену Оліфірович, Інну Карманчикову, Тетяну Янчук. Також серед кандидатів – діючі депутати міськради Ігор Поліщук та Микола Дендіберін, радник голови Волинської облради Віталій Ляцевич, боєць АТО Олександр Кравченко, волонтер Юрій Безпятко, громадський активіст Валерій Стернійчук та інші.

Завершилися урочистості виступом гурту «Мандри». Затим гостей запросили на фуршет у фойє драмтеатру.



1














 

Коментарі
27 Вересня 2015, 20:27
А хто з президентів, уряду, депутатів любить правду ? Ніхто, бо всі прийшли до влади на обіцянках та брехні . Тому народ зі своїми заявами та висловленнями став ворогом існуючій владі.
27 Вересня 2015, 23:15
просто привыт рыгыоналам ы олыгархам
29 Вересня 2015, 20:31
Віталій Ляцевич не є радником голови Волинської облради
01 Жовтня 2015, 11:46
Побачив виступ Ігоря Палиці. Вроді все добре. Але в тій партії побачив Корбуна. Все зіпсувалось. Дуже шкода але я в них розчарувався.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром