Листи до Миколая: що просить у подарунок маленька Марта

05 Грудня 2016, 11:20
4826

Конкурс для дітей «Твори добро разом з Миколайчиком з Району» триває і маленькі лучани продовжують тішити нас своїми добрими справами.

На електронну адресу Район.Луцьк надійшов ще один лист від п’ятирічної Марти.

Дівчинка просить подарунок не собі, а братикові Максимку. Ще Марта благає Миколая не забирати батьків у маленьких діток. Хоч вона ще маленька, та вже розуміє, що в країні війна, яка забирає життя героїв.

Добрий день, Святий Миколаю.

Мене звати Марта. Мені п’ять з половиною років і я ще не вмію добре писати, тому мені допомагає мама.

Святий Миколаю, я дуже чекаю зустрічі з тобою. Розбуди мене, будь ласка, коли прийдеш. Я дуже хочу сфотографуватися з тобою і потім показати фото своєму сусідові Денисові. Уявляєш, він каже, що тебе не існує. Та я точно знаю, що ти є. Кожного ранку по дорозі в садочок ми з моїм братиком Максимком сперечаємося, з якої хмаринки ти будеш спускатися. Вирішили, що з найбільшої, бо ж на ній мають поміститися і всі подарунки.

Ми надіємося, що заслужили їх, адже цілий рік були чемними і слухняними, допомагали мамі і татові, а деколи і один одному. Знаєш, Святий Миколаю, цього року у нас трапилась біда – мого братика покусав собака. Я дуже переживала і просила Бога і тебе допомогти. Дякую, що почув мене – рана вже повністю загоїлась, уже навіть шраму немає.

Тому, Миколаю, принеси подарунок моєму братикові. Він дуже хоче вертольота. Мені можеш не приносити нічого, я вже доросла і знаю, що насправді тобі допомагають батьки, тому сама попрошу в них, що мені треба. А в тебе прошу лише одне: ти ж знайомий з богом? Миколаю, попроси у нього, хай не забирає батьків у маленьких діток.

Одного разу ми з мамою зустріли у маршрутці хлопчика. Він сказав, що їде з бабусею до тата і що його тато солдат. Ми вийшли на одній зупинці – в центрі Луцька. Мені було дуже цікаво, який у того хлопчика тато, і я попросила нас познайомити. Владик підвів мене до одного із портретів, що на дошці біля собору і сказав, що це його тато, що його забрав бог і що тепер він може поговорити тільки з фото і ще деколи тато приходить до нього уві сні.

Святий Миколаю, той тато був не один. Таких фото на дошці будо дуже багато, і знаєш, там були і мами. Моя мама каже, що всі вони герої, бо боролись за свою державу. Так навіщо ж забирати героїв? Владик казав, що дуже сумує за татом. Святий Миколаю, попроси Бога хай не забирає більше до себе нікого.

Оце і все, що я хотіла тобі написати. Дуже чекаю зустрічі. На всякий випадок, якщо не зможеш увійти, стукай у вікно – я не буду спати.

Марта


А які добрі справи робите ви, дітки?

Нагадаємо, ми запрошуємо дітей віком до 14 років взяти участь у конкурсі «Твори добро разом із Миколайчиком з Району». Надсилайте нам листи, малюнки та фото про свої добрі справи, які ви зробили протягом цього року.

Читайте також: Листи до Миколая: другокласниця Настя прихистила бездомну кицю

Ваші роботи ми чекаємо до 11 грудня 2016 року на редакційну електронну адресу [email protected] з поміткою в темі «Твори добро разом із Миколайчиком з Району». Також ви можете надіслати їх поштою: м. Луцьк, вулиця Конякіна, 18 в, Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ».

Коментарі
06 Грудня 2016, 19:05
Хороші дітки ) знаю їхню сім*ю, люди щирі та добрі ! щастя вам! і нехай здійсняться всі мрії !!!
15 Грудня 2016, 11:52
Неймовірно зворушливий лист!
15 Грудня 2016, 20:28
Я за Марту.
16 Грудня 2016, 01:47
Гарні дітки ростуть, св.Миколай обов'язково прийде!!!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром