Луцький боксер переміг на всеукраїнському турнірі

05 Грудня 2016, 10:34
1734

Відкритий всеукраїнський турнір з боксу серед молоді на призи срібного призера ХХVІІ літніх Олімпійських Ігор в Сіднеї Андрія Котельника відбувся у Львові.

У змаганнях брало участь участь 50 боксерів з різних регіонів України, – повідомляють в управлінні з питань фізичної культури та спорту Луцької міськради.

У складі збірної команди Волинської області участь у турнірі брали спортсмени відділення боксу КЗ «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради».

Найуспішнішим на цих змаганнях став виступ Іллі Жуковського, який у ваговій категорії до 52 кг здобув золоту нагороду турніру.

За рішенням журі та членів оргкомітету, фінальний поєдинок Іллі з місцевим боксером Юрієм Фішером визнали найбільш видовищним, за що обом боксерам вручили пам’ятні статуетки та цінні подарунки. Луцькому боксеру дістався мобільний телефон.

Для нашого спортсмена змагання стали хорошою підготовкою до головних всеукраїнських змагань – чемпіонату України з боксу серед молоді, який відбудеться 19-26 грудня у Харкові.

Вітаємо вихованця Луцької ДЮСШ № 2 та його тренерів Артура Каменєва та Петра Боярчука з успішним виступом та бажаємо успішного виступу на всеукраїнських змаганнях.


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром