День народження антикафе Inner Space: яскраве свято без алкоголю

05 Грудня 2016, 09:26
3588

Перегляд фільму, розпис хною, каліграфія на тілі, жива музика, «Мафія» - це далеко не повний перелік розваг, які запропонували гостям співзасновники антикафе Inner Space Кирило та Марина Ткачови.

Вітали господарів свята з днем народження у неділю, 4 грудня.



У антикафе гості мали нагоду відчути себе вдома завдяки запашному гарячому чаю та капцям, які організатори заходу пропонували тим, хто завітав на дійство. Зустрічали усіх організатори заходу та моделі, які демонстрували гостям каліграфію на тілі, виконану Кирилом Ткаченко.

«Ми не просто, як моделі без емоцій, ми –  учасники цього дійства. А процес розпису – справжня релаксація. Насправді, написані не просто красиві слова, вони щось означають і несуть в собі якусь енергію. Я в захваті від свого образу, від зачіски, від сукні – це не робота, а суцільне задоволення», – розповіла одна з моделей Анастасія Тумік.

Кожен в Inner Space зміг знайти собі заняття до вподоби: хтось слухав живу музику, хтось спілкувався з друзями, хтось влаштував фотосесію, були охочі пограти у настільний футбол.






На початку дійства Марина та Кирило Ткачови привітали усіх зі святом.

«Дякуємо, що прийшли всі, кого ми хотіли бачити і не прийшли ті, кого ми бачити не хотіли», – пожартувала Марина Ткачова.

Після короткого вступного слова гості продовжили розважатися. Усі охочі змогли отримати каліграфічні написи на тілі, мехенді, поласувати солодощами, пограти в «Мафію» та взяти участь у розіграші призів.

«Ми стараємось приводити цікавих талановитих людей до Луцька, тому наш сьогоднішній захід пов’язаний більше з живою музикою, з тим, що можна писати не тільки на папері, а ще й на тілі. У нас сьогодні дуже смачні солодощі від наших знайомих дівчат. Ми, звичайно, дуже щасливі, бо бачимо, що все, що ми робимо – не просто так, є відгук», – каже Марина Ткачова.





Організаторка заходу розповіла Район.Луцьк про власне цікаве спостереження. Виявилось, що всі гості, які завітали привітати співзасновників антикафе, знайомі між собою, хоча для самих Кирила та Марини це стало сюрпризом. Крім цього, на дійство люди прийшли цілими сім’ями.

«Дуже приємно, що люди завітали до нас родинами. Це спостереження, яке надихає, адже в нас такий заклад, де можна провести приємно час дорослим без алкоголю та зі своїми дітьми. Наш заклад – альтернатива всім закладам Луцька», – стверджує співорганізаторка свята.




Цікавим є те, що заклад святкує свій день народження два дні. Календарний день народження Inner Space, насправді, 5 грудня. Проте організатори виділили для святкування більше часу, щоб усі змогли до нього долучитися.

«Головне просто відпочити від буденності і послухати приємну музику, подивитися цікаве кіно, поїсти корисні смаколики, поспілкуватись з друзями, зробити мехенді, або розпис на тілі», – запевняє співзасновниця антикафе.   

Цього вечора на адресу подружжя пролунало багато приємних слів і привітань.

«Все дуже класно, мені сподобалось. Я вітаю Маринку і Кирила з днем народження їхньої, так би мовити, дитинки. Сьогодні дуже класний захід, багато творчих людей. «Мафія» дуже цікава гра, зараз чекаємо, коли наступний раунд буде», – ділиться враженнями гостя заходу Ольга Присяжнюк.

Розповіла про власні емоції ще одна гостя дійства Любов.

«Мені дуже сподобалося, дуже незвичайне явище для нашого міста. Це майже єдине місце, куди можна прийти з дітьми. Їм сьогодні дуже сподобалась «Мафія», для них це перша гра, а мені сподобалась музика, атмосфера та приємні люди», – розказала гостя заходу Любов.

Протягом другого дня усіх охочих планують познайомити з українською сучасною вегетаріанською кухнею під час кулінарного майстер-класу.











 

Юлія КАРМАНСЬКА

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром