Яким буде місцевий «бізнес-хаб» для студентів

03 Грудня 2016, 19:43
4895

У Луцьку на базі бібліотеки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки хочуть створити навчально-сервісний центр «Academ-Business Hub».

Реконструкцію та модернізацію приміщення запланували уже на грудень 2016 року, а запуск програм центру відбудеться навесні 2017 року, пише видання «Конкурент».

Про це стало відомо під час зустрічі з представниками ділових кіл регіону в конференц-залі бібліотеки СНУ імені Лесі Українки в п'ятницю, 2 грудня.

Так, навчально-сервісний центр «A-B HUB» буде поділений на чотири зони: зону A, зону B, зону C і зону D.

У зоні A буде розміщена адміністрація (директор, адміністратор, менеджер з реклами та менеджер зі зв'язків з громадськістю), кімната для переговорів (для організації зустрічей з бізнес-партнерами та однодумцями) та кухня з кухонним обладнанням. В зоні B розташують рецепцію, вільний простір і коворкінг-центр. Конференц-зал, центр інтелекту та знань, освітній майданчик оснастять у зоні C. Остання зона – зона D – буде створена з метою відпочинку , а також для проведення кінопоказів, презентації тощо.

Захід відвідали ректор СНУ імені Лесі Українки Ігор Коцан, представник «Modern-Expo», директор IT-департаменту компанії Костянтин Волков, депутат Луцької міської ради Андрій Покровський, голова Наглядової ради ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536» Віктор Чорнуха, голова громадської організації «Волинський поступ» Володимир Мельникович, директор Соціальної академії «Caritas in Veritate» Михайло Мельник, голова Наглядової ради Міжнародного центру перспективних досліджень, Надзвичайний і Повноважний Посол України Віктор Маштабей, проректор з наукової роботи та інновацій СНУ Андрій Бояр, проректор з науково-педагогічної роботи, євроінтеграції та роботи зі студентами СНУ Анна Данильчук, начальник відділу міжнародних зв'язків СНУ Марта Сидорук, проректор з науково-педагогічної і господарської та матеріально-технічного забезпечення СНУ Василь Подляшаник.



















 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром