Лучан запрошують на реп-концерт «ZippO»

02 Грудня 2016, 13:00
2597 Джерело: www.dvnovosti.ru

Улюбленець всієї молоді ZippO приїжджає до Луцька. Цей талановитий український виконавець репу сам пише музику і слова для своїх пісень. З тринадцяти років почав писати пісні, а через два роки Ілля Лапідус (справжнє ім'я співака) став виступати перед глядачами.

На сьогоднішній момент цей працьовитий парубок має повноцінний альбом, виданий лейблом «Союз», під назвою «Фітіль». У ньому містяться десятки пісень.

Популярність виконавця просто не знає меж! Завдяки сотням виступів в пострадянських країнах, ZippO знайшов величезну армію прихильників. Вони цінують його гучні сингли «Тримай мене за руку», «Куриш часто», «Просто зроби мене щасливим», а також працьовитість автора - щомісяця він презентує по одному треку.

Кожному шанувальнику харизматичного ZippO обов'язково потрібно побувати на концерті, щоб насолодитися його співом «в живу».

Всі батьки повинні відпустити своїх дітей, а краще піти разом з ними на концерт, щоб послухати пронизливі пісні зі змістом від нового покоління. Пропустити захід - значить позбавити себе справжнього задоволення!

Дата: 16 грудня

Час: 18:00

 Місце: арт-кафе «Стоп кадр», Культурно-розважальний центр «Адреналін Сіті», (вул. Карбишева, 1)

Квитки: на сайті «concert.ua» та в арт-кафе «Стоп-кадр», квитки від 140 грн .


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром