Маленьких лучан запрошують на День Святого Миколая

13 Грудня 2016, 15:41
3737

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая.

Святий Миколай – покровитель дітей, який завжди опікується їх життям та навчанням. А ще – це найбажаніший день у році для дітлахів. Напередодні свята діти пишуть до Миколая листи зі своїми побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку або кладуть за вікно, і моляться до нього, просячи передусім здоров’я собі та батькам.

У день перед святом згадують всі свої добрі і злі вчинки, зважують: чого більше. Чи буде подарунок, а чи, можливо, різка? Слухняних діток під подушкою чекають гостинці, а от бешкетникам варто задуматися про свою поведінку та чекати в подарунок тільки різочку.

З нагоди свята 19 грудня дитячий ігровий центр «Лімпопо», що в «Адреналін Сіті» запрошує діток на святкову розважальну програму «День Святого Миколая», на яку завітає справжнісінький Миколай зі своїми помічниками. Початок свята – о 16:00.

Вартість квитка – 40 грн. Тривалість – одна година.

На малечу чекають веселі забави, ігри та цікаві конкурси. А найслухняніші дітлахи отримають подарунки від Святого Миколая! 

Телефон для замовлень: 066 634 80 95.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром