Княгининок: як ділили землю під забудову шляхом жеребкування

02 Грудня 2016, 10:32
Фото зі сторінки Сергія Синька 2589
Фото зі сторінки Сергія Синька

У Княгининівській сільській раді минув процес жеребкування, у рамках якого виділяли землю жителям, які виявили бажання отримати ділянку на території сільради.

Свої враження від процесу жеребкування описав у Facebook кандидат на посаду голови Княгининівської ОТГ Сергій Синько.

Зокрема, він вважає, що процес відбувався неналежним чином.

«Прибув не на початок жеребкування, тому значну частину земельних ділянок на момент мого приходу було вже розіграно (інакше не назвеш). Зайнявши місце ( у першому ряді), звернув увагу на те, що чоловік, який мав честь витягувати «щасливі квиточки» опускав руки до столу та проводив якісь дії. Придивившись, помітив як він підмінив квиток обрізав кутик та оголосив номер. Побачивши це я почав заперечувати та говорити про підміну квитка, проте у відповідь почув лише заперечення», – пише Сергій Синько.

Натомість очільниця Княгининівської сільради Олена Твердохліб у коментарі Район.Луцьк зазначила, що чоловік, який витягував «щасливі номери» –  це людина із залу. За її словами, він не проживає на території сільради і самостійно виявив бажання взяти участь у процесі.

Що ж до прозорості жеребкування, Олена Твердохліб запропонувала усім самостійно оцінити процес, переглянувши відео.

 

Коментарі
02 Грудня 2016, 14:12
Не знаю чи законно це все, але перевірки потребує, особливо перелік тих людей що отримали земельні ділянки. Цікаво чи дійсно вони були в черзі, чи гостро потребують землі і чи не мають вже багато ділянок у власності.
02 Грудня 2016, 18:11
Все куплено, голова нахабна брехуха, їй в Ліпіни в лікарню голову повірити, а не сидіти і керувати
02 Грудня 2016, 19:48
олено !все що нас не вбивае робить нас сильнішими! все буде добре!
08 Грудня 2016, 13:32
Як тільки вибори , то зразу і жеребкування проводять, ділянки роздають , &quot;все прозоро &quot; роблять...<br/>А той хто говорить , що все куплено , напевне не раз сам &quot;рішав&quot; за гроші такі питання , а в цей раз не &quot;проканало&quot;))))))
08 Грудня 2016, 13:38
Щодо Сергія Синько, то хотілося б , щоб кандидати вчасно приходили на такі міроприємства , і перевіряли правильність і законність ,а після бійки кулаками не махають...Можна скільки завгодно кричати ,поливати брудом діючу владу , а самому навіть на жеребкування спізнитися...Ще скажіть , що вони спеціально раніше начали, щоб без Нього земельку роздеребанити ))))))))
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром