Луцька влада не реагує на «собачу» проблему

10 Червня 2015, 09:51
2503

Днями на окремих лучан працівниками муніципальної дружини ЛМР були складені адмінпротоколи щодо вигулу собак у не відведених місцях Луцька. Натомість самі мешканці в нерозумінні – затверджена територія для вигулу чотирилапих де-юре є, але де-факто спеціально обладнаних місць немає.

Річ у тім, що ще минулого року виконавчий комітет Луцької міськради прийняв рішення, згідно з яким собак можна вигулювати на таких ділянках, як: вулиця Набережна, навпроти готелю «Світязь» та навпроти вулиці Яровиці, вулиця Боженка - біля річки Жидувка, бульвар Дружби народів - біля річки Жидувка, вулиця Космонавтів - парк 900-річчя Луцька, вулиця Ветеранів - парк 900-річчя Луцька, вулиця Кравчука - біля РАЦСу, на вулиці Гордіюк, у парку імені Лесі Українки поблизу «Ротонди», у парку імені Лесі Українки біля річки Стир, на вулиці Шопена біля Палацу учнівської молоді, на вулиці Потебні у «ботанічному саду.

Проте на практиці ці території не обгородженні, і на більшості з них немає спецпозначень, що це «місця для вигулу собак». Відтак, мешканці Луцька нарікають: «а де ж ті місця? Де нам можна вигулювати своїх улюбленців?».

Нині це питання, фактично, залишається відкритим. Лучани вигулюють чотирилапих там, де звикли. «Муніципали», у свою чергу, пишуть протоколи. А міська влада ігнорує цю проблему.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром