Вересневе: просять відремонтувати амбулаторію

01 Грудня 2016, 11:05
2203

Амбулаторія у мікрорайоні Вересневе потребує капітального ремонту через діряву підлогу та напівзруйновані стіни.

Про це у своєму запиті повідомив депутат Борис Смаль на пленарному засіданні сесії Луцької міської ради у середу, 30 листопада.

Він нагадав, що в одному з попередніх запитів вже піднімав питання ремонту амбулаторії, проте отримав відповідь, що гроші з бюджету виділять тільки на заміну покрівлі. Депутат стверджує – новий дах ситуації не змінить, адже працювати з дірявою підлогою та поруйнованими стінами заклад не зможе.

«В половині приміщення відсутня підлога, а стіни знаходяться у напівзруйнованому стані. Це стало наслідком виконаних ще кілька років тому робіт по підготовці до ремонту, хоча сам ремонт виконаний не був, а приміщення не експлуатується до цього часу», – розповів Борис Смаль.

Окрім того, він зазначив, що у повноцінній роботі медичного закладу зацікавлені не лише мешканці Вересневого, а й селяни Гіркополонківської сільської ради, з якою у недалекому майбутньому сподівається співпрацювати Луцькрада. Відтак депутат просить доручити управлінню охорони здоров’я та департаменту фінансів передбачити у бюджеті на 2017 рік витрати на проведення повного капітального ремонту приміщення.

Депутати підтримали запит колеги більшістю голосів.

Софія СІЧКУН

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром