Мер каже, що йому справедливо дорікають за відсутність гарячої води

23 Вересня 2015, 16:14
2002

Микола Романюк розповів, як готують мережі до подачі гарячої води і куди її запускатимуть у першу чергу.

Очільник Луцька вже не раз просив вибачення у містян за відсутність гарячої води. Хоч це, за словами мера, залежить не лише від нього.

«Дорікання щодо відсутності гарячої води мені як міському голові справедливі.  Я тут не збираюсь ховатися за чиюсь спину. Але найближчими днями, думаю, максимум протягом тижня, це питання буде вирішене. Ми вже запустили воду в систему, тобто заповнюємо мережу, яка має довжину 160 кілометрів, тому це не так швидко робиться», – повідомив Микола Романюк.

Міський голова також розповів, що на мережі вже проводять ліквідацію поривів і заміну труб, на що були виділені кошти з міського бюджету. А щоб мешканці не утворювали нових боргів і надалі, Микола Романюк пропонує оформлювати субсидії людям, які цього потребують.

Тим же, хто справно виплачує борги, мер подякував і висловив сподівання, що вже зовсім скоро гаряча вода таки з’явиться.

«На останній зустріч з віце-прем’єр-міністром України Геннадієм Зубком в Києві, яка відбулася минулого тижня, пообіцяли, що вода буде по всій Україні. Тож чекаємо. Певна річ, що спочатку запустять воду у лікарні. Ми робимо все, що можемо і мені дуже незручно, що на сьогодні склалася така ситуація», – зауважив міський голова.

Коментарі
25 Вересня 2015, 01:20
Ми вже вмились *сльозами* попередніх вибачень,терпіли 4 місяці без гарячої води,потерпимо ще 2,з надією,що наступний мер, замість говорити про гарячу воду, ( предмет розкоші в м.Луцьку в поточному році),розбереться з*Луцьктеплом*,діями його керівництва(попереднього і нинішнього)і дуже швидко закриє це питання...
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024