Досвідчений управлінець Віктор Мозоль знає, як наповнювати міський бюджет*

23 Вересня 2015, 09:00
2793

Запорукою успіху активіст ГО «Самопоміч» Віктор Мозоль вважає підтримку і створення сприятливих умов для розвитку бізнесу.

 

 

«Бюджет наповнюється коштами платників податків. Платники податків – це підприємці, надавачі послуг, це все те, що прийнято називати бізнесом, це всі ті, хто працює, заробляє і сплачує податки. Тому, для бізнесу потрібно створити абсолютно сприятливі умови для його функціонування і розвитку, – переконаний Віктор Мозоль. – Чи то підприємець на ринку, чи то власник мережі супермаркетів, чи то виробничі підприємства, чи бізнес задіяний у сфері послуг: всі повинні мати чітке розуміння, що влада на їх боці, вони можуть розширювати бізнес і, відповідно, заробляти більше і більше сплачувати в бюджет.

Він також вважає, що влада, в свою чергу, має розуміти, що бізнес є запорукою її успішності, і не в плані корупційності, а з огляду на суспільний інтерес. Якщо взаємозв’язок буде конструктивний і суспільно орієнтований, тоді буде розвиток і прогрес.

«Цей хаос і безлад, який коїться в державі весь час, це не із за економічної неспроможність, а через політичну байдужість та бездіяльність. Бюджет міста мав би дозволяти зробити ремонт доріг, під’їздів, прибудинкових територій. Нехай це буде скромно, але якісно. А можна нескромно і неякісно, як це ми бачимо зараз перед черговими виборами. Просто говорити, що грошей нема і нічого не робити, чекаючи виборів. Але, поки громада буде байдужою і не контролюватиме ці процеси, буде безлад», – каже Віктор Мозоль.

На його думку, влада на місцях має надавати послуги громаді, захищати своїх громадян від свавілля, беззаконня і безкарності чиновників та сильних цього світу. Однак і громадяни міста мають проявляти свою активність та спрямовувати свій потенціал на втілення власних та суспільних прагнень.

 

Коментарі
23 Вересня 2015, 12:47
а ви захищаєте громадян
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром