Директор «жеку» пояснив, чому люди купують електролічильники за свій кошт

22 Вересня 2015, 17:00
2049

Руслан Юлдашев розповів про роботу «жеку» №3 і зазначив, що будинки не так часто створюють ОСББ.

З того часу, коли Руслан Юлдашев став директором, підприємство зуміло погасити заборгованість, яку лишили після себе попередники. Проте зараз, стверджує керівник «жеку», не всі мешканці платять справно, адже немає жодного будинку, у якому не було б боргів.

«Борг мешканців становить 3 мільйони 600 тисяч гривень. Вважайте, що це три місяці жодна людина на території «жеку» № 3 не заплатила жодної копійки. Але при цьому ми не маємо заборгованості ні з виплати зарплати, ні зі сплати податків», – поділився Руслан Юлдашев.

Директор також зазначив, що проблемною є електроенергія, вартість якої зростає кожні півроку.

«У нашому «жеку» є 70 будинків із загальним обліком електрики. Це будинки, де лічильники розташовані в квартирах мешканців, і їх не бере на обслуговування міська філія обленерго, ми мусимо виступати посередниками. Обленерго треба, щоб лічильники були розташовані на сходових клітинах, щоб працівник мав змогу без перешкоди знімати показники, а для того, щоб винести лічильники з квартир, треба теж чималі кошти», – розповів директор «жеку».

Быльше про те, чому люди змушені платити за нові лічильники і якою буде доля «жеків» після ухвалення нового закону «Про особливысть здійснення права власності в багатоквартирних будинках», читайте в інтерв’ю з Русланом Юлдашевим.

 

Коментарі
23 Вересня 2015, 18:14
жек чи жкп.як правильно.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром