Львівська: люди ходять не по асфальту, а по калюжах

22 Вересня 2015, 10:27
1940

Жителі вулиць Смирнова та Вільямса скаржаться на жахливий стан проїжджої частини та тротуарів.

 

Асфальту як такого на цій проблемній ділянці взагалі не має, – пише лучанка Богдана Ульчак на інтернет-ресурсі «Відкрите місто».

«У зв'язку з цим на дорозі утворились величезні горби, а з настанням дощового періоду ями тільки збільшуються. Машиною проїжджати цю частину дуже небезпечно, оскільки при проїзді через горб можна на нього і «сісти». Виникає питання, хто ж відшкодовуватиме збитки, завдану транспортному засобу?», – обурюється лучанка.

Богдана Ульчак розповідає, що впродовж останнього часу мешканці своїми силами винаймали грейдер та рівняли дорогу за свої кошти. Однак виникли інші проблеми: по-перше, внаслідок робіт утворювалося болото, через яке годі пройти, по-друге, результат колективних старань зникали після перших опадів.

«Хочу звернути увагу керівництва нашого міста на те, що на цих вулицях проживає багато діток та сімей. Часто гуляють мами з колясками. З цього фото видно, що після дощу, пройти через дорогу неможливо. Проїжджа частина потопає у воді, а тротуару як такого немає, тому що на ньому теж ями і суцільне болото», – пояснює глибину проблеми жителька міста.

Проблемна ділянка сполучає Львівську із багатьма прилеглими вулицями: Баранова, Малоомелянівський масив тощо, тож у ремонті зацікавлені всі мешканці району.  

«Просто вже немає сили мовчати, коли кожний ранок, ідучи в школу, на роботу тощо, привівши вдома себе в охайний вигляд, пройшовши цей відрізок, виглядаєш ніби декілька кілометрів ішов по ґрунтовій дорозі. Люди, котрі мають машини, змушені об'їжджати іншими вулицями», – нарікає Богдана Ульчак.

Особливо гостро це питання постає взимку, коли на пагорбах утворюється лід і тоді неможливо ні пройти, ні проїхати. Крім того, багато жителів вулиці вже отримували там серйозні травми. 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром