Театральний майдан: продаватимуть речі відомих лучан

21 Вересня 2015, 13:56
2519

У місті активісти влаштують перший гаражний розпродаж.

У вихідні 26–27 вересня інтернет-спільнота «Добрі справи» організує на Театральному майдані гаражний розпродаж.

Корисні закупи у приємний час і гарній атмосфері перетворяться на надзвичайно потрібні речі для бійців в АТО! Наш розпродаж – це плюси для всіх, обіцяють волонтери.
 

У програмі зазначено:

1. Ви можете звільнитись від речей, з яких виросли діти або ви, які довгий час не використовуються або перестали вам подобатись (одяг в першу чергу, предмети побуту, аксесуари, хенд-мейд). Працюватиме пункт прийому речей!

2. Ви можете придбати гарні речі – як нові, так і вживані за дуже гарними цінами – від 10 гривень!

3. Ви сміливо можете називати себе благодійником! Особливо, якщо ваша річ продасться або ви самі щось придбаєте на розпродажу.

4. Будуть представлені роботи волинських художників, як професійних, так і початківців.

5. Аукціон з ексклюзивними речима від відомих лучан (волинян) (кепка Сашка Положинського з кліпа «Тартак» «Моральний секс», «Карикадурка» Юри Журавля і ін.), – проводитимуть відомі ведучі Сергій Ткачук та Андрій Тимчук (Тіма)!

6. Майстер-класи з розпису одягу – Марія Оліферук – 15:00-18:00; патріотичний розпис нігтів.

7. В ролі продавців виступатимуть відомі волонтери АТО м. Луцька Ната Толмачова, Тетяна Должко, Юля Євпак, Любава Казмірчук і ін.!

8. Також ми гарантуємо вам море позитиву, однодумців, друзів, спілкування за чашечкою кави та гарної музики.

9. І поки ви купуватимете речі, ваші діти будуть спілкуватись з ровесниками за малюванням олівцями разом з керівником театральної студії «Бяка-Закаляка» Марини Ткачової (12:00-14:00), розмальовуватимуться з фейс-арт аквагрим «Радість» Олена Шандалюк (14:00-17:00), розважатись з клоунами.

10. І саме головне: приємний час в гарній атмосфері та корисні покупки для вас перетворяться на надзвичайно потрібні речі для бійців в АТО!

Організатор: інтернет-спільнота «Добрі справи». Співорганізатори: ГО «Автомайдан України», «Волинь SOS», волонтери АТО Мирослав Ватащук, Ната Толмачова, художниці Марія Оліферук , художник-графік, керівник театральної студії «Бяка-Закаляка»Марина Ткачова, журналістка Аріна Крапка.

Офіційний фотограф заходу – Павло Березюк.

Партнери: ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці», продакшн-студія «Правда PRO», інтернет-видання Район.Луцьк, радіо СіД ФМ, газета «Сім’я і дім», спілки ветеранів Афганістану; фейс-арт аквагрим «Радість».


Попередня реєстрація телефоном 096-672-21-61.


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром