Луцьку молодь навчать бути активними студентами

21 Листопада 2016, 17:50
1801

Волинську молодь запрошують на Базову ФРІ-школу активного студента.

Освітній захід пройде у неділю, 27 листопада, у Молодіжному центрі (м. Луцьк, вул. Градний узвіз, 5).

«Ти активний і прагнеш зайнятися чимось корисним? Шукаєш шляхів для саморозвитку? Бажаєш долучитися до громадської діяльності, дізнатися про роботу громадських організацій, реалізувати свій власний проект? Тоді Базова ФРІ-школа активного студента – саме для тебе!», – стверджують організатори – Луцький осередок всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив».

Базова ФРІ-школа – освітньо-мотиваційний захід, що зарядить молодь енергією, знаннями, знайомством з крутими спікерами та однодумцями. Лектори школи – досвідчені громадські активісти з Луцька, Рівного та Києва.

Прийшовши на Школу, молодь дізнається: що таке громадська діяльність, проектний менеджмент, як захистити свої інтереси та контролювати владу, як реалізувати власну ідею, взяти участь в міжнародних проектах та багато інших корисних речей. Окрім неформального та якісного навчання, юнаки та дівчата зможуть познайомитись з новими цікавими людьми і просто гарно провести свій час.

Долучитися до ФРІ-школи можна, заповнивши цю форму:

https://docs.google.com/forms/d/1HRJHrBPls560-dsaeg2ftR_kVVNgyzeQzeLatlqJ3gc/edit

Детальніше – у спільнотах у соцмережі ВКонтакті та Facebook.

Довідка

Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Фундація Регіональних Ініціатив" (ФРІ) - потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. Працює по всій території України з метою інституційного зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об’єднань молоді, розвитку студентських та молодіжних ініціатив. Наразі налічує 39 регіональних осередків, членами яких є більше 800 молодих українців.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром