Громадська діячка допоможе лучанам «подорослішати»*

21 Вересня 2015, 09:00
2526

Активістка ГО «Самопоміч» Мар’яна Сорочук обурена кількістю порушень прав людини у Луцьку.

Вона, адвокат за професією, вже давно займається правозахисною та громадською діяльністю у нашому місті, тому з власного практичного досвіду знає про проблеми лучан.

«За останні роки я жахнулася тим, наскільки багато у нас в області й по місту порушень прав людини, наскільки мало влада дбає про наше здоров’я, безпеку та культурний розвиток, не дає можливостей для розвитку нових ініціатив. Для мене дико чути фразу чиновників про те, що на лікування важкохворих у бюджеті немає коштів, а на різні їхні дурниці виділяти обов’язково», – висловлює своє незадоволення діючою владою Мар’яна Сорочук.

Головною проблемою нашої української та й луцької політики, адвокат вважає те, що політики і владці не говорять правди.

«Вони прикидаються і брешуть. Посміхаються, коли посміхатися їм не хочеться, голосують за рішення, за які голосувати не хочуть. От і виходить, що їхнє голосування отруює наше життя, а промови та обіцянки є потворними. Найжахливішим у всьому цьому є те, що люди до цього звикли, змирились із фальшю, – каже громадська діячка. – Тому, вважаю своїм професійним обов’язком максимально допомогти лучанам «подорослішати» роз’яснювати людям, через що чи кого ми маємо ту чи іншу проблему, навчити їх думати та аналізувати самостійно і – головне не мовчати, коли їх щось не влаштовує».

 

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром