Мегабатути в «Адреналін Сіті»: відкрили єдиний на Волині джампінг-центр

19 Листопада 2016, 17:21
12632

Джампінг-центр «Гравітація» вже приймає своїх перших відвідувачів.

Урочисте відкриття відбулось в культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті» у суботу, 19 листопада.

Для відвідувачів організували вікторини, виступи джамперів, акробатичної команди та бітбоксера. Усі охочі мали нагоду взяти участь у конкурсах та отримати призи: подарункові сертифікати від «Адреналін Сіті» та квитки в кіно.

«Запрошую вас щодня з 10 ранку на наші мегабатути, щоб вивільняти свою енергію і отримувати нову», – сказала перед відкриттям джампінг-центру генеральний директор «Адреналін Сіті» Ірина Мордик.

Після урочистого перерізання стрічки, відвідувачі «Гравітації» побігли випробовувати стрибучість нових батутів. Поділились емоціями з Район.Луцьк джампери, які першими здійснили перевірку на якість.

«Враження класні, адже це перші у Волинській області такі батути. Вони якісні, нові і на них зручно стрибати. Нам подобається, що в «Адреналін Сіті» підійшли до цього питання дуже коректно і побудували такий центр для дітей, це розвиває спортивний напрямок», – стверджують джампери Денис і Дмитро.

Загальна площа «Гравітації» 650 м2, а одночасно перебувати на батутах можуть до 70 чоловік.

«В нас є обмеження по зросту – люди мають бути вищі 1 метра 20 сантиметрів. Для маленьких в нас є батут у «Кенгуру», а тут для старшої вікової категорії до 180 кілограмів. Проект готували майже півроку і сьогодні бачимо результат», – розповідає Ірина Мордик.

У джампінг-центрі можна пограти баскетбол та футбол на батутах, тут є спеціально обладнані ділянки з баскетбольними кільцями та футбольними воротами.

Час відпочинку в «Гравітації» безлімітний. У будні квиток коштує 80 гривень, а на вихідних та у святкові дні доведеться викласти 100 гривень.

Текст: Юлія КАРМАНСЬКА

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ






















Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром