Кращі шахісти Волині змагаються за кубок області

19 Листопада 2016, 13:30
1860

У шахово-шашковому клубі «Біла тура» розпочався Кубок Волинської області з шахів. 

У змаганнях, які триватимуть два дні, беруть участь 38 шахістів. За перемогу борються представники Луцька, Володимира-Волинського, Луцького, Горохівського, Рожищенського та Старовижівського районів. 

Змагання проводяться у два етапи. Перший день – за швейцарською системою у 7 турів з контролем часу по 15 хвилин на партію кожному учаснику.

Кращі 16 гравців продовжать боротьбу на другий день. Вони гратимуть мікроматчі з двох партій по 15 хвилин кожному.

Якщо за результатами двох ігор переможця визначити не вдалося, грається Армагедон-партія. У ній білим дається 6 хвилин, а чорним – 5, при цьому білим обов'язково потрібно перемагати. Грають 1/8, 1/4 фіналу, півфінали, матч за третє місце і фінал. 

Переможець турніру нагороджується кубком. Переможець і два призери отримають медалі та дипломи відповідних ступенів, а також грошові призи. 
Змагання організувала ГО «Волинська шахова федерація».

Текст та фото Олександр РОГАЛЕВИЧ







Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром