У місті планують надалі карати злісних боржників за тепло

16 Листопада 2016, 13:45
1945 Джерело: www.aif.ru

Наразі спеціальна комісія працює із 72 боржниками, які мають заборгованість за теплопостачання у розмірі від 50 тисяч гривень.

Про це в ефірі програми «Місто як воно є» на радіостанції «СІД-FM» повідомив перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Він зазначив, що у випадку цілеспрямованої несплати за тепло у міськраді будуть змушені приймати крайні міри і ставити питання про відчуження рухомого та нерухомого майна злісного боржника.

«У нас є комісія, що працює з боржниками, які мають заборгованість від 50 тисяч гривень. Таких боржників є 72. На жаль, тільки мала частина цих людей усвідомлює, що треба платити за комунальні послуги. Повірте, що для Луцької міської ради це дуже болюча процедура і ми не хочемо цього робити.  Та після того, як ми пояснимо, що можна реструктуризувати борг чи оформити субсидії, але люди на це не погоджуватимуться, то, на жаль, доведеться ініціювати питання про відчуження об’єктів рухомого і нерухомого майна», – зауважив Тарас Яковлев.

Одна квартира, яку продали «з молотка»​ за борги, каже Тарас Яковлев, принесла результат – зменшення боргу на 25 мільйонів гривень. Це дало можливість постачати гарячу воду в домівки лучан і вчасно розпочати опалювальний сезон.

Оксана ВЛАСЮК

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром