Кравчука: у квартирних злодіїв виявили пістолет

15 Листопада 2016, 16:23
4607

При огляді автомобіля грабіжників експерти вилучили знаряддя злочинів, серед них – сигнально-шумовий пістолет. 

Нагадаємо, що поблизу спортивного комплексу «Олімпія» на вулиці Кравчука, 11б зловили двох грабіжників.

Затриманними виявилися два чоловіки віком від 40 до 50 років. Правоохоронці повідомили, що на місці злочину працює слідчо-оперативна група, проте розкривати деталі справи відмовилися, аби не завадити слідству. 

За попередньою інформацією, грабіжники пересувалися на автомобілі марки Mitsubishi. 

При огляді транспортного засобу експерти вилучили балаклаву, сигнально-шумовий пістолет, дерев'яну біту та невеличкий лом для зламування замків – так звану «фомку». Крім того, знайшли автомобільний номер волинської реєстрації.

Деталі справи обіцяють повідомити згодом. 

За словами місцевих мешканців, пограбування в районі вулиці Кравчука не рідкість. Зокрема мешканці будинку 11Б стверджують, що від рук грабіжників постраждала чи не половина будинку. 

Окрім того, читачі Район.Луцьк повідомляють, що за минулу добу, 14 листопада, сталося сім пограбувань. Крадіжки скоїли у будинках за адресою Соборності,37, Соборності, 35 та Соборності, 25

Софія СІЧКУН

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром