Що побачив «Ревізор» у «Берізці»

15 Листопада 2016, 12:03
3128 Джерело: 4vlada.com

Команда програми «Ревізор» перевірила луцьку їдальню «Берізка».

Про це повідомляє сайт Луцька «0332.ua».

«Берізка» – один із найбюджетніших закладів харчування Луцька. Знаходиться у центрі міста, неподалік головного відділення пошти і Луцької міськради. За словами працівників закладу, їдальня будувалася спеціально для тих, хто працює на пошті.

Ведучий Вадим Абрамов наголосив, що цю ревізію він не забуде. Його вразили старезні пристрої у яких готують їжу. Ведучий навіть здивувався, що вони ще досі працюють.

Кухня запам'яталася столичним інспекторам брудним посудом та витяжкою, небезпечною олією, на якій смажать пиріжки, ванною, в якій миють посуд, та ще багато чим не дуже приємним.

Ведучий програми відмітив, що скатертини у залі – брудні, а під столами купа жуйок.

Вбиральні на території закладу немає, тому, якщо відвідувачу потрібно нею скористатися, персонал проводить його у корпус пошти. Ревізор і сам вирішив оцінити «поштовий» клозет. Чистотою туалет не відзначився.

«Сморід такий, що очі виїдає»,– сказав Абрамов.

Ведучий скуштував  страви, які готують на кухні «Берізки». Він замовив салат із капусти, котлету і картопляне пюре. Котлету чоловік одразу виплюнув. Він сказав, що з'їсти він її не може, адже олія, у якій вона смажилася – несвіжа, та небезпечна для здоров'я.

«Говорити тут нічого, адже і так ясно, що рекомендувати заклад не можна», – підсумував Вадим Абрамов.

 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром