Конякіна: на автостанції вдруге знесли скандальний кіоск

10 Листопада 2016, 17:48
2475

На автостанції муніципали вже серед білого дня вдруге знесли кіоск підприємця Віталія Оксенчука.

Про це чоловік повідомив у коментарі Район.Луцьк.

Нагадаємо, підприємця, чий кіоск знесли на автостанції, не допускали до споруди, аби той забрав товари, які можуть пошкодитися. У результаті сталася сутичка, під час якої чоловік, за його словами, отримав легкі тілесні ушкодження.

Згодом лучанину вдалося забрати своє приміщення зі штрафмайданчика. Побите скло, проламаний дах та знищений товар – таку «картину» побачив Віталій, коли відкрив кіоск.  До слова,  перший демонтаж був невдалим, адже під час підйому його торгової точки обірвалася стріла маніпулятора муніципальної поліції.

Так виглядав кіоск на штрафмайданчику після знесення:



Сьогодні ж, 10 листопада, підприємець, вважаючи свої дії цілком законними, повернув кіоск на місце, аби продовжити торгівлю. Попередньо він поремонтував споруду за власний кошт.

На автостанцію прибули патрульні поліцейські та муніципальна поліція. Вони застали на місці двох працівниць, які готували кіоск до відкриття. За словами Віталія Оскенчука, жінок за руки-ноги витягнули з кіоску.

«Болгаркою зрізали двері, ввірвалися. Так як мене тоді виривали, так тепер їх за руки-ноги витягали, завдавши тілесних ушкоджень. Одна з працівниць – старша жіночка. Зараз у неї передінфарктний стан, на автостанцію після інциденту викликали швидку. Тепер на жінку, можливо, чекає госпіталізація», – розповів підприємець.

Віталій каже, що демонтовану вдруге споруду знову повезли на штрафмайданчик у Маяках. Вчергове забирати кіоск вже немає сенсу – потрібно чекати рішення суду.

«З автостанцією в мене є договір оренди, згідно з яким я займаю той шматочок землі. Я плачу за це торгове місце. А те, що моє приміщення тоді демонтували серед ночі, справа з цього приводу вже лежить в суді», – підсумував чоловік.


Варто зауважити, що раніше муніципальна поліція, як правило, займалася демонтажем кіосків у темну пору доби, чим викликала невдоволення лучан. Дехто називав це «варварством».

Нічне знесення кіосків на автостанції головна муніципалка міста Юлія Сиротинська пояснила тим, що таким чином вони хотіли забезпечити безпеку лучан та не перешкоджати роботі громадського транспорту.

«Була залучена велика кількість спецтехніки: це лафета, це бус, різаки, маніпулятор, причіп, це платформа відповідна, наші службові авто та авто патрульної поліції. Тобто це навантаження на рух. Ми ж не можемо паралізувати роботу автостанції, бо це не зрозуміли б наші мешканці Луцька і гості обласного центру», – розповідала тоді Юлія Сиротинська.

Однак, сьогодні вчинили зовсім по-іншому. Залучали ту ж техніку і людські ресурси, проте роботу автостанції дивом не паралізували.

Світлана КИРИЛОВА

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
10 Листопада 2016, 20:40
Це безпредел. Тiтку тяг сам полiцейський з кiосоку. Герун давав команди мунiцикадам, заявляв що то його земля. Ганьба i романюку i прокурору!!!
10 Листопада 2016, 20:49
домайданились......
10 Листопада 2016, 20:54
Підприємця повісити. Урод. Мент колишній
10 Листопада 2016, 21:23
Шановний Й23, а з чого ви взяли, що Підприємець мент!????
10 Листопада 2016, 23:54
це чикає кожного підприємця в луцьку якій немає належних документів!!!!!!!!! і це правильно!!!!!!!!!
10 Листопада 2016, 23:57
нема різниці хтовін мент прокурор депутат бивший! забирати будуть всіх!!!!!!!!!!!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром