Місто може залишитися без баскетбольної команди

08 Листопада 2016, 10:36
1518 Джерело: Волиньбаскет

Зникнення єдиного у місті професійного баскетбольного клубу «Волиньбаскет» ймовірне на 98%.

Про це виданню Конкурент розповів комерційний директор клубу Роман Чайковський.

Відповідальним за ситуацію він називає голову Волинської ОДА Володимира Гунчика, який не виконав обіцянок стосовно фінансування команди.

«Ми постійно шукаємо спонсорів: і з губернатором, і без. Але цього року саме голова виступив гарантом. На жаль, через деякий час він зробив вигляд, ніби нічого нам не обіцяв», – каже чоловік.

Два місяці тому керівництво «Волиньбаскету» та Володимир Гунчик створили благодійний фонд, до якого вдалося залучити 235 тисяч гривень. Керівник ОДА стверджує, що ці кошти вдалося отримати завдяки його переговорам з бізнесменами.

Проте Роман Чайковський спростовує цю інформацію.

«Він домовився про 115 тисяч гривень допомоги із 235. Інші 120 залучені безпосередньо клубом», – підкреслив директор клубу.

Представник «Волиньбаскету» вважає, що клуб забезпечив існування та розвиток баскетболу в місті на достойному рівні. Влада при цьому залишалася осторонь.

«Його слова, що держава та чиновники не повинні займатися фінансуванням професійних клубів, доцільні та правильні. Але вони зобов'язані створювати умови для залучення інвестицій у спорт, замість того, щоб «доїти» бізнесменів і розводити руками, коли потрібно надати підтримку», – резюмував Роман Чайковський.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром