Луцьк та Прилуцьке розпочали реалізацію договорів про співпрацю

07 Листопада 2016, 16:41
1998

Нещодавно Луцька міська та Прилуцька сільська ради на своїх сесіях прийняли рішення про співробітництво між громадами.

Підписи під документами поставили Луцький міський голова Микола Романюк та Прилуцький сільський голова Валентин Арчибасов, – повідомляють у відділі інформації Луцької міської ради.

Загалом існує сім проектів, які стосуються співробітництва у сферах транспорту, житлово-комунального господарства, освіти, охорони здоров'я, адміністративних послуг, культури, земельних відносин.

Відсьогодні розпочинається реалізація проектів у сфері житлово-комунального господарства. Зокрема, документом передбачено ремонт дороги по вулиці Богуна у селі Прилуцьке на умовах співфінансування. Для проведення ремонтних робіт необхідно виготовити проектно-кошторисну документацію, вартість якої становить 140 тисяч гривень.

Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради готує на найближчу сесію проект рішення про виділення з міського бюджету на ці цілі 70 тисяч гривень.

Коментарі
08 Листопада 2016, 09:16
Яка реалізація, яка співпраця ? Про що ви говорите ? Підіть в медичні заклади м.Луцька вас та "пошлють" і скажуть що нічого про співпрацю не знають.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром