Дитині стало зле після щеплення

04 Листопада 2016, 16:31
4939 Джерело: ar.volyn.ua

Після щеплення вакциною АКДС (адсорбована коклюшно-дифтерійно-правцева вакцина), зробленого у дитячій поліклініці на вулиці Чорновола, у дитини виникли проблеми зі здоров’ям.

Про це написала Світлана Уманець у спільноті «Наш Луцьк» у Facebook.

Жінка повідомляє, що вакцина була індійського виробництва. У кабінеті щеплень запевнили, що вакцина хороша і переноситься спокійно. Проте вже через годину почалися негаразди.

«Дитина через годину на ногу не ставала. Вночі плакав – болить колінко. Вранці взагалі не міг ходити... Носили на руках, дали Нурофен, трохи полегшало, але ходити не міг. До вечора почав вставати, ходити за ручку, вранці вже нормально. Що ми пережили не передати...», – пише стурбована лучанка.

Світлана Уманець дізналася, що її дитина – не перша постраждала від цієї вакцини у Луцьку. Більше того, деякі маленькі лучани після щеплення навіть потрапляли до реанімації.

«Питання – це знову експерименти на дітях чи так і має бути??? До цього весь час прививались Інфанриксом (і старшого, і молодшого), жодних реакцій не було!!! Хто має намір робити подумайте сто разів!!!», – застерігає жінка.

Коментарі
04 Листопада 2016, 18:56
У нас також проблема після щеплення.Вже другий день дитина не може стати на ніжку,три рази збивала температуру і постійно жаліється на біль в голові.Прививку робили на Волі 02.11.Протипоказань ніяких не було.Так що, батьки, подумайте, чи варто її робити в даний момент цією вакциною.
04 Листопада 2016, 19:56
Ми зробили цією індійською вакциною щеплення, лікар казав що вона більш алергічна, температура в багатьох дітей 38 і більше та почервоніння місця уколу. Я так зрозуміла що лікарі від цієї вакцини не в захваті. Це наша друга прививка, перша була Пентаксимом, після неї вже через декілька годин темп. була до 39 і трималась 2 дні, на третій день 37,5, дитина 2 дні лежала і була вяла. Після індійської вакцини, температури не було, може хіба 37, навіть не міряли, дитина бігала, гралась як завжди. Було легке почервоніння збоку від уколу, на третій день зникло. Обидва рази давали супрастин і нурофен 3 рази в день.
18 Листопада 2016, 13:34
Дитині так погано після цього щеплення, рухатись не може...
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром