Луцьк, 15 вересня: гарячої води не буде, лучани скаржаться більше та алкогольна катастрофа

15 Вересня 2015, 23:46
1581

Яким для журналістів «Район.Луцьк» видався вівторок, що минув, читайте у рубриці «Картина дня».

Чуда не буде. У Луцьку поки не буде гарячої води. Про це заявив міський голова Луцька Микола Романюк. Відсутність гарячої води мер пояснює 27-ми мільйонним боргом мешканців перед ДКП «Луцьктепло», яке в свою чергу винне ПАТ «Волиньгаз» – 22,247 мільйона гривень. Та обіцяє, що найближчим часом це питання все-таки вирішать.

Алкоголізм у місті молодшає. В Луцьку відбувся круглий стіл «Профілактика алкоголізму та допомога алкозалежним». На ньому представники духовенства, медичної галузі, влади та правоохоронних органів обговорювали проблеми поширення алкоголізму та шляхи запобігання цьому. В ході зустрічі завідувач відділення № 1 обласного наркологічного диспансеру Людмила Пащук повідомила, що більшість алкозалежних становить молодь віком 23-29 років.

Скарги до міськради. Порівняно з минулорічним періодом кількість скарг збільшилася на 35%. Про це стало відомо під час оперативної наради Луцької міської ради. Лучани найбільше скаржаться на проблеми у житлово-комунальній сфері, питання електропостачання, неналежного освітлення вулиць, їх прибирання. Також побільшало нарікань на перевезення у громадському транспорті.

Українське чи російське? У супермаркеті міста знову виявлено продукцію російського виробництва, яка реалізується під позначкою «Купуй українське». Цього разу в око відомого фотографа Павла Березюка впали соки торгової марки «Сады Придонья». Чоловіка обурило те, що попереду соків висіла вищезгадана табличка, що могло ввести в оману покупців.   

 

 

 

 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром