Брище: сміттєвий полігон розблокували

02 Листопада 2016, 18:10
2280

Міська влада дійшла згоди з селянами і луцьке сміття знову возять на Брищенський полігон.

Про це у коментарі Район.Луцьк розповів перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Він зауважив, що сміття з Луцька знову почали возити в Брище зі вчорашнього дня.

«Ми дійшли спільної згоди з жителями села Брище. Наразі маємо виконати ряд їхніх вимог. Думаю, що з цього часу все вже має бути нормально і ніяких проблем не буде», – зазначив Тарас Яковлев.

Крім того, він додав, що з вивозом сміття особливих проблем по місту не було, окрім 33-го району, який обслуговує МЖК. У жителів цього району були певні негаразди, адже їм важче технологічно справитися з процесом через менші потужності.

Нагадаємо, селяни цілодобово блокували Брищенське сміттєзвалище у знак протесту проти будівництва заводу з переробки відходів та печі для спалювання сміття.

У зв'язку з цим пізніше повідомляли, що луцьке сміття вивозили на районне сміттєзвалище поблизу сіл Заброди і Бодячів, Ківерцівського району. Директор КП «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич підтвердив таку інформацію.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром