ДПЗ: на вулиці Станіславського ремонтують двір

15 Вересня 2015, 13:03
2483

На прибудинкових територіях на вулиці Станіславського, 11 та 11-А триває ремонт дорожнього покриття та тротуарів.

Зараз встановлюють бордюри, засипають нижній шар щебню і вкатують його спецтехнікою. У дворі мають повністю замінити асфальтове покриття та зробити нові тротуари. Виконавець робіт – ТзОВ «Луцька дорожня пересувна механізована колона (ДПМК)».

«Роботи розпочалися два тижні тому, але очевидний прогрес помітно біля будинку 11-А. Поряд з іншим ремонт затримується через відсутність у Луцьку бордюрів. Керівники фірми зараз шукають ці будматеріали в інших містах. Дата закінчення робіт залежатиме від їхньої вчасної подачі», – розповів виконроб ТзОВ «Луцьке ДПМК» Вадим Хунафін.

Місцеві мешканці задоволені ходом ремонту.

«Мені подобається, як хлопці працюють. Вони хороші робітники, інколи затримуються і до настання темноти», – розповіла пані Антоніна, мешканка будинку № 11.

«Поки що нічого не можу сказати про ремонт, побачимо кінцевий результат, тоді можна буде про щось говорити. Такий ремонт  – «кістка», яку кидають перед виборами, щоб за них голосували. Цілий рік не було грошей, а тут раптом з’явилися», – поділився думкою Володимир із будинку № 11-А.







 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром