Залізничний вокзал: міська рада чотири роки не може встановити інфопункт

01 Листопада 2016, 15:25
1821

Львівська залізниця уже кілька років не дає дозволу на встановлення інформаційного пункту для туристів.

Про це начальник управління туризму та промоції міста Наталія Бунда розповіла на зустрічі з активістами та громадськими діячами у вівторок, 1 листопада.

Луцький активіст Сергій Рижков зазначив, що на залізничному вокзалі, куди щоденно приїжджає велика кількість гостей, немає належного сервісу. Зокрема, це відсутність місць, де можна у будь-яку пору попити кави, та відсутність інформації про місто та міські заходи.

«У нас є такий залізничний вокзал. Чому там не можна елементарно почитати про те, що відбувається у нашому місті?» – зазначив активіст.

Натомість Наталія Бунда пояснює – інформаційний пункт хочуть встановити ще з 2012 року, проте на це необхідний дозвіл від Львівської залізниці.

«Колись у Центр туристичної інформації та послуг американська організація передала інформаційний пункт з тачскріном,  який допомагає туристам зорієнтуватися. Ми його наповнили і треба три умови – площу, підключення до Інтернету та підключення до електроенергії», – розповіла чиновниця.

Вона зазначає, що вже кілька років намагається узгодити його встановлення з Львівською залізницею та начальником луцької станції, проте досі безрезультатно.

«З 2012 року веду переписку з Львівською залізницею і з нашим начальником станції (хоча він тут ні до чого, бо на Львівську залізницю відразу посилається). І з того час я не можу там встановити інфопункт», – розповіла Наталія Бунда.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
02 Листопада 2016, 08:53
там не має належного відкату
03 Листопада 2016, 01:59
Трохи добавте купюр, бо не всім вистачає. З тим Луцьком весь час якісь проблеми, жмуться додати головному луцькому вокзальнику, щоб справа пішла далі
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром